Ture

I LOF Syd synes vi, at gode oplevelser er værd at samle på - uanset om det er kurser/undervisning, foredrag eller oplevelsesture.

I samarbejde med vores dygtige undervisere og samarbejdspartnere udbyder vi løbende forskellige ture/udflugter. Tag f.eks. med på weekendtur til skønne Ukraine eller besøg Dronning Ingrids barndomshjem, det smukke Sofiero. 

Se oversigten over oplevelsesture nedenfor. Klik på det enkelte hold for yderligere information og tilmelding.

I disse Corona-tider følger vi naturligvis myndighedernes anvisninger, og der må tages forbehold for ændringer i form af udsættelse eller evt. aflysning. Vi opdaterer løbende. 

 

Sorter efter

onsdag den 18.11.20

'Jul på La Glace' - heldagstur til København 18/11

  • Ledige pladser
  • Sønderborg
  • onsdag den 18.11.20 kl. 05:30 - 19:30
Underviser 

Kom med på heldagstur til København, med garanti for julestemning, når vi besøger Danmarks ældste konditori, La Glace, i hjertet af det gamle København til en unik 'bagom smagen' oplevelse.Indehaver Marianne Stagetorn Kolos vil fortælle om kondito...

Se hold og info

lørdag den 28.11.20

Juletur på Flensborgs smukke julestrøg

  • Ledige pladser
  • lørdag den 28.11.20 kl. 16:15 - 17:45
Underviser 

Vi starter neden for Rådhuset i Rødegade ud for Sydbank i Flensborg, hvor vi besøger nogle af de smukkeste baggårde "i julelampernes skær". Vi skal opleve Søndertorv og Nikolaikirken med juletorvets store julepyramide og med indkøbscentrene "G...

Se hold og info