• headline

  Gi' en oplevelse i julegave...

  Se udvalget af foredrag, madhold, krea-workshops og outdoor oplevelser her på siden, som opdateres løbende. Rigtig glædelig jul!

 • headline

  Foredrag m. Line Baun Danielsen - 29/11 Aabenraa

  Kom og hør bogaktuelle Line Baun Danielsens foredrag om at udleve sine drømme og bliv inspireret til et (langt) sjovere liv efter de 45!

  Læs mere og tilmeld
 • headline

  Nyhed: Workshop i linoleumstryk - 10/1 Aabenraa

  Linoleumstryk hitter, og på denne workshop lærer du selv teknikkerne at kende, får inspiration og dit eget startkit med hjem efterfølgende.

  Læs mere og tilmeld
 • headline
  Markus, Wichmann og Bendtsen foto

  Mesterlære-mandag m. Markus Grigo på Sandbjerg Gods 18/3

  Kom og oplev en aften i selskab m. Bagedyst-dommer, Markus Grigo, som byder på foredrag, masterclass og chokoladesmagning...

  Læs mere og køb billet

FOREDRAG 2024 - Sønderborg, Aabenraa, Haderslev - Gi' en oplevelse i gave!

Markus Grigo på Sandbjerg Gods - 18/3

Kom og oplev en aften i selskab med dessertkok og Bagedyst-dommer, Markus Grigo, som denne aften kombinerer sit populære foredrag med en live masterclass i chokoladedekoration efterfulgt af chokoladesmagning

Læs mere og køb billet

Teater & Tapas på Sandbjerg Gods - 8/2

Kom med os til 'Teater & Tapas' på Sandbjerg d. 8/2, hvor vi lægger ud med 45 min. teateroplevelse om Karen Blixen og hendes mindre kendte søster, Ellen Dahl, der ejede og boede på Sandbjerg Gods i mange år - efterfulgt af lækker tapas.

Læs mere og køb billet
Foredrag

Demensrejsen fra Jorden til Månen - 28/2

Flere end 60.000 har allerede oplevet Vibeke Drevsen Bachs populære foredrag og teaterfortælling om demens, og nu gæster hun endelig Bispen i Haderslev den 28. februar 2024.

Læs mere og køb billet
Oplevelse

'Badehotellet' aften på Ballebro - 21/3

Kom med til ’Badehotellet aften’ på Ballebro Færgekro torsdag den 21. marts 2024 m. 2-retters klassisk dansk menu, kaffe/te med sødt og et spændende foredrag med skuespiller Lars Ranthe: ”Fra baggården til Badehotellet"...

Læs mere og tilmeld

Nyheder 2024

Alssundorkestret søger nye medlemmer - måske dig?

Send os en mail på syd@lof.dk
Nyhed

Udesidning for mænd - 20/3 Sønderborg

Tilmelding åbner snart

Aftenskole kurser & workshops forår 2024 - Sønderborg, Aabenraa, Haderslev

Kursus

Kreative kurser

Til efteråret tilbyder vi bl.a. kurser og workshops inden for keramik, linoleumstryk, vævning, akryl- og akvarelmaling, strikkeyoga og strikkevandring i den smukke sydalsiske natur...

Gå til 'Kreative kurser'
Kursus

Motion & Sundhed

Vi tilbyder hold inden for bl.a. yoga, pilates, gymnastik, ridning og vandtræning - og vi har både hold for gravide, for børn, for stressramte, for dig med kroniske smerter m.v.

Gå til 'motion & sundhed'