Vi elsker alle at sætte tænderne i et lækkert måltid mad, der både forkæler vores smagsløg, og hvor dets visuelle udtryk, duft og konsistens optimerer vores samlede smagsoplevelse.
Savner du inspiration i køkkenet - så se her:
Vi tilbyder både mad- og bagekurser, der klæder dig godt på til at prøve kræfter med både det sunde og det søde.
Kunne du tænke dig at undervise i madlavning, og har du andre idéer til madlavningskurser, hører vi gerne fra dig. Også hvis du er mere til desserter, kager og chokolade. Send os en mail på fritid@lof-syd.dk
Tilmeld dig og bliv del af et meningsfuldt fællesskab - lær sammen med andre og opnå større livsglæde.
”Det grønne frokostbord” bugner med lækre, sunde og
velsmagende retter, som tilmed er nemme at lave – kom med i køkkenet sammen med
Mette Lolk fra Vegetar For Alle og bliv inspireret til en sundere livsstil uden
at gå på kompromis med den god...
Dette brødbagningskursus giver dig alt, hvad du skal vide for at komme godt i gang med at bage, og det sker under kyndig vejledning af vores faste underviser i mad og kager Hanne Lensch. Over 2 dage skal vi bage hele 8 stk. forskellige slags...
Hvad skal man være opmærksom på, når man køber
olivenolie? Hvorfor er der forskellige kategorier af olie? Hvordan bliver
olivenolie lavet, og hvor stor betydning har olivensort og høsttidspunkt for
smagen? Det har du nu mulighed for at finde ud...
Du er mand, og du elsker mad. På dette kursus skal vi sammen
tilberede lækre, velsmagende retter med friske råvarer med udgangspunkt i
opskrifter på sund og velnærende mad, der er nemme at lave. Her får du fif til
hvordan at tilsætte krydderier...
LUKSUS flødebollekursus for øvede 26/8 – Sønderborg
På dette flødebollekursus bruger vi udelukkende råvarer fra
øverste hylde, når vi skal kreere lækre flødeboller i spændende smagsvarianter.
Vi nørder og går i dybden med både smag og udseen...
Hvad skal man være opmærksom på, når man køber
olivenolie? Hvorfor er der forskellige kategorier af olie? Hvordan bliver
olivenolie lavet, og hvor stor betydning har olivensort og høsttidspunkt for
smagen? Det har du nu mulighed for at finde ud...
Den danske kok og tidligere restauratør, Umut Sakarya, har
engang sagt, at ”en god flæskestegssandwich kan få folk til at tude”. Han har
aldrig lagt skjul på, hvor begejstret han er for det traditionelle danske
køkken, som han selv først stifte...
Den danske kok og tidligere restauratør, Umut Sakarya, har engang sagt, at ”en god flæskestegssandwich kan få folk til at tude”. Han har aldrig lagt skjul på, hvor begejstret han er for det traditionelle danske køkken, som han selv først stifted...
Lyder det tiltalende med duften af bål, en kold
øl og lyden af lækkert mørt kød, der syder i smør på en varm pande?
Så kom med på en super hyggelig herretur i det
fri.
Sammen med Friluftsvejleder og
outdoormand, Morten Holm fra Holm outdoor...
Dette brødbagningskursus giver dig alt, hvad du skal vide for at komme godt i gang med at bage, og det sker under kyndig vejledning af vores faste underviser i mad og kager Hanne Lensch. Over 2 dage skal vi bage hele 8 stk. forskellige slags...
Ummh, findes der noget bedre end en lækker, varm suppe på en råkold efterårs/vinterdag? På denne workshop lærer vi at lave suppe fra bunden med sæsonens friske råvarer. Vi skal både lave hønsekødssuppe og fyldige grøntsagssupper med bl.a kartoff...
Julebagekursus Duften og smagen af hjemmebag hører julen til, og på
julebordet skal der intet mangle. På denne workshop dykker vi ned i de gode gammeldags julesmåkager, og skal bl.a. lave vores egne vaniljekranse, fedtkager, fedtebrød og fins...