Vi elsker alle at sætte tænderne i et lækkert måltid mad, der både forkæler vores smagsløg, og hvor dets visuelle udtryk, duft og konsistens optimerer vores samlede smagsoplevelse.
Savner du inspiration i køkkenet - så se her:
Lige nu tilbyder vi madkurser som masterclasses hos Sønderborg-kokken Jonas Keller. Få inspiration til velsmagende, sunde og velnærende madretter der er nemme at lave.
Kunne du tænke dig at undervise i madlavning, og har du andre idéer til madlavningskurser, hører vi gerne fra dig. Også hvis du er mere til desserter, kager og chokolade. Send os en mail på fritid@lof-syd.dk
Tilmeld dig og bliv del af et meningsfuldt fællesskab - lær sammen med andre og opnå større livsglæde.
Du er mand, og du elsker mad. På dette kursus skal vi sammen
tilberede lækre, velsmagende retter med friske råvarer med udgangspunkt i
opskrifter på sund og velnærende mad, der er nemme at lave. Her får du fif til
hvordan at tilsætte krydderier...
Bliv bedre til at lave mad – få inspiration til spændende
retter til både hverdag og fest.
Dette madlavningskursus henvender sig til kvinder og mænd
med lyst til i hyggeligt fællesskab med andre at lære at lave lækre og
velsmagende retter. Und...
Årets oplevelse 2021: Masterclass hos Sønderborg-kokken Jonas Keller - et sjovt og anderledes madlavningskursus.Temaet er 'Grillbar Deluxe', så der skal laves nyfortolkede gourmet-versioner af kendte og elskede grillbar klassikere. Masterclassen f...
Kom med når LOF Syd - i enestående samarbejde med kok Jonas Keller fra Keller & Co. i Sønderborg - afholder madlavnings- masterclass under temaet 'forårets fester' torsdag den 4/3.Jonas vil selv forestå undervisningen, og guide deltagerne igennem...
Er du (også) bidt af alt der rimer på ‘bagedyst’, chokolade
og kage, og elsker du selv at eksperimentere i ‘det søde køkken’, er denne
masterclass lige noget for dig!
Konditor Trine Wildenschild inviterer til Masterclass lørdag den 6/3 i ‘D...
Velkommen til en sjov og anderledes madlavnings-masterclass med LOF Syd og kok Jonas Keller, torsdag den 22/4 2021.Temaet er 'grill- og bålmad på nye måder', så der skal tilberedes alt fra fisk til pølser og lækre tomahawk ribs! Masterclasses fore...
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den. Ved at bruge hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.