Bag Om Smagen er vores store oplevelseskoncept. Tag med når vi besøger kendte, lokale restaurantører, kokke og iværksættere, der med flid, kreativitet og innovation har gjort sig bemærket i vores lokalområde.
Vores koncept omfatter rundvisning (hvor det er muligt), foredrag/workshops, særarrangementer, masterclasses og smagninger.
Vores koncept henvender sig både til dig, der lægger vægt på den gode smag, kvalitet og gode, lokale råvarer - og dig, der blot er nysgerrig på en god oplevelse.
Saml tøserne, kollegerne, eller vennerne til en rigtig hyggelig aften i Slid´rs cocktailbar og få her et minikursus i hvordan at mixe/shake dine egne flotte og velsmagende cocktails - under kyndig vejledning vil du få fif og gode råd til at tryl...
Dette madlavningskursus er en hjælp til hvordan at undgå madspild og samtidig spare tid og penge på indkøb og madlavning. Få her fif til hvordan alligevel at lave lækre velsmagende retter ud af dine madrester.Der skal påregnes ca. 50 kr. til...
Vi skal i køkkenet og lave den populære ret Kong Fiddes Livret. En lækker, velsmagende gryderet med blandet tilbehør, som er nem at gå til, og som ligger rigtig godt i maven :-) Vi skal selvfølgelig også smage den gode mad, så vi runder dagen...
Alletiders hyggelige burger-aften for alle burger-elskere! Vi går bag om Slid´r Burger & Cocktailbar. Aftenens vært Tomas Thygesen vil lede jer igennem aftenens forløb, hvor I selvfølgelig får at høre historien bag det populære koncept og ikke...
Flødebollekursus voksen og barnTil
store og små flødebollefans – kom og lav jeres helt egne lækre flødeboller med forskellige
smage, former og farver og prøv kræfter med både de nemme og lidt svære af
slagsen. Det
bliver en dag med hygge og s...
Tag med på en spændende historisk og kulinarisk rejse med Sandbjerg Gods gennem tiden fra 1788 og op til idag.Aftenens smagsoplevelser består af en "tasting menu" bygget på nyfortolkninger af gamle lokale retter fra Sandbjerg Gods (gamle opskrifte...
FlødebollekursusTil
alle flødebollefans – lav dine helt egne lækre flødeboller med forskellige
smage, former og farver. Prøv kræfter med både de nemme og lidt svære af
slagsen og snart er det dig der kan imponere dine gæster med flotte, indby...
FlødebollekursusTil
alle flødebollefans – lav dine helt egne lækre flødeboller med forskellige
smage, former og farver. Prøv kræfter med både de nemme og lidt svære af
slagsen og snart er det dig der kan imponere dine gæster med flotte, indby...
Dette madlavningskursus er en hjælp til
hvordan at undgå madspild og samtidig spare tid og penge på indkøb og
madlavning. Få her fif til hvordan alligevel at lave lækre velsmagende retter
ud af dine madrester.Der skal påregnes ca. 50 kr. til...
Hvad skal man være opmærksom på, når man køber
olivenolie? Hvorfor er der forskellige kategorier af olie? Hvordan bliver
olivenolie lavet, og hvor stor betydning har olivensort og høsttidspunkt for
smagen? Det har du nu mulighed for at finde ud...
Dette brødbagningskursus giver dig alt, hvad du skal vide for at komme godt i gang med at bage, og det sker under kyndig vejledning af vores faste underviser i mad og kager Hanne Lensch. Over 2 dage skal vi bage hele 8 stk. forskellige slags...
Skal I holde studentergilde i år? Skab glæde med en lækker studenterkage.På dette kagekursus skal vi lave en rigtig lækker, flot og festlig studenterhuekage bestående af en lagkage med cremefyld og beklædt og dekoreret med fondant og chokolad...
Skal I holde studentergilde i år? Skab glæde med en lækker studenterkage.På dette kagekursus skal vi lave en rigtig lækker, flot og festlig studenterhuekage bestående af en lagkage med cremefyld og beklædt og dekoreret med fondant og chokolad...