Bag Om Smagen er vores store oplevelseskoncept. Tag med når vi besøger kendte, lokale restaurantører, kokke og iværksættere, der med flid, kreativitet og innovation har gjort sig bemærket i vores lokalområde.
Vores koncept omfatter rundvisning (hvor det er muligt), foredrag/workshops, særarrangementer, masterclasses og smagninger.
Vores koncept henvender sig både til dig, der lægger vægt på den gode smag, kvalitet og gode, lokale råvarer - og dig, der blot er nysgerrig på en god oplevelse.
Til alle flødebollefans Mangler du lidt lækkert til påsken?Vi laver gule flødeboller og helt almindelige flødeboller men med påskeinspireret fyld.
Det
bliver en dag med max hygge og masser af gode tips til hvordan at gøre dine
flødeboller...
Hvad skal man være opmærksom på, når man køber
olivenolie? Hvorfor er der forskellige kategorier af olie? Hvordan bliver
olivenolie lavet, og hvor stor betydning har olivensort og høsttidspunkt for
smagen? Det har du nu mulighed for at finde ud...
Dette brødbagningskursus giver dig alt, hvad du skal vide for at komme godt i gang med at bage, og det sker under kyndig vejledning af vores faste underviser i mad og kager Hanne Lensch. Over 2 dage skal vi bage hele 8 stk. forskellige slags...
Vil du gerne spisere sundere - og insisterer du på, at sund
mad ikke skal være kedelig men mangler noget inspiration til at komme i gang? Så kan dette 1-dags vegetarisk madlavningskursus hjælpe dig på vej.
Mette Lolk fra Vegetar for alle glæ...
Flødebollekursus for børn og voksneTil
store og små flødebollefans – kom og lav jeres helt egne lækre flødeboller med forskellige
smage, former og farver og prøv kræfter med både de nemme og lidt svære af
slagsen. Det
bliver en dag med hygge...
Skal I holde studentergilde i år? Skab glæde med en lækker studenterkage.På dette kagekursus skal vi lave en rigtig lækker, flot og festlig studenterhuekage bestående af en lagkage med cremefyld og beklædt og dekoreret med fondant og chokolad...
Dette brødbagningskursus giver dig alt, hvad du skal vide for at komme godt i gang med at bage, og det sker under kyndig vejledning af vores faste underviser i mad og kager Hanne Lensch. Over 2 dage skal vi bage hele 8 stk. forskellige slags...
LUKSUS flødebollekursus for øvede 26/8 – Sønderborg
På dette flødebollekursus bruger vi udelukkende råvarer fra
øverste hylde, når vi skal kreere lækre flødeboller i spændende smagsvarianter.
Vi nørder og går i dybden med både smag og udseen...
Den danske kok og tidligere restauratør, Umut Sakarya, har
engang sagt, at ”en god flæskestegssandwich kan få folk til at tude”. Han har
aldrig lagt skjul på, hvor begejstret han er for det traditionelle danske
køkken, som han selv først stifte...
Den danske kok og tidligere restauratør, Umut Sakarya, har engang sagt, at ”en god flæskestegssandwich kan få folk til at tude”. Han har aldrig lagt skjul på, hvor begejstret han er for det traditionelle danske køkken, som han selv først stifted...