Bag Om Smagen er vores store oplevelseskoncept. Tag med når vi besøger kendte, lokale restaurantører, kokke og iværksættere, der med flid, kreativitet og innovation har gjort sig bemærket i vores lokalområde.
Vores koncept omfatter rundvisning (hvor det er muligt), foredrag/workshops, særarrangementer, masterclasses og smagninger.
Vores koncept henvender sig både til dig, der lægger vægt på den gode smag, kvalitet og gode, lokale råvarer - og dig, der blot er nysgerrig på en god oplevelse.
På denne workshop lærer du at lave spejlblanke, fyldte chokolader med lækkert julet fyld i form af marcipan, nougat og likør. Du lærer om chokoladetemperering (og vi bruger god kvalitetschokolade), og får masser af lækre chokolader med hjem til...
Kom med til hyggeligt juleevent hos Søster Is i Haderslev onsdag den 4. december, hvor vi skal smage på søstrenes lækre is med forskellige klassiske julesmage, inklusiv en kop kaffe og fortælling om søstrenes iværksætter-eventyr med Søster Is. Da...
Kom med til hyggeligt juleevent hos Søster Is i Haderslev torsdag den 12. december, hvor vi skal smage på søstrenes lækre is med forskellige klassiske julesmage, inklusiv en kop kaffe og fortælling om søstrenes iværksætter-eventyr med Søster Is. D...
Fortsætter brødkursus, for dig, der har deltaget på ét af Hanne Lenschs andre brødkurser, eller er (let)øvet bager. Denne mødegang er fokus på pizzadej og
focaccia i forskellige variationer.Alle får deres brød med hjem - husk derfor at medb...
Fortsætter brødkursus, for dig, der har deltaget på ét af Hanne Lenschs andre brødkurser, eller er (let)øvet bager. Denne mødegang er fokus på rugbrød - bl.a. Sønderjysk rugbrød. Medbring gerne din egen surdej hvis du har. Alle får deres br...
'Mad
gennem generationer' er en række nye madlavnings-workshops for familiehold i
samarbejde mellem foreningen Smag Sønderjylland og aftenskolen LOF Syd.
Hvert
familiehold skal stille med min. 3 personer fordelt på 3 generationer –
bedsteforæl...
Kom med os 'Bag om smagen' hos den traditionsrige Sønderjyske virksomhed Højer Pølser, som har produceret pølser fra 'marskland til middagsbord' i 125 år.Vi mødes i den hyggelige café, hvor vi skal starte med at høre historien bag virksomheden - h...
Glæd jer til en dejlig vinteraften på det hyggelige gårdhotel Als Kloster, hvor vi skal forkæles med en lækker 2-retters menu, kaffe/te og sødt, og også høre historien 'bag om' stedet. Om dengang Als Kloster rent faktisk var et kloster, om det n...
Denne ølsmagningsoplevelse adskiller sig fra mange andre ølsmagninger ved at have fokus på tjekkiske øl, og med en kvinde ved roret - nemlig Eliska, som driver forretningen af samme navn. På aftenen skal vi høre Eliska fortælle om både øl, Tjekk...