Bag Om Smagen er vores store oplevelseskoncept. Tag med når vi besøger kendte, lokale restaurantører, kokke og iværksættere, der med flid, kreativitet og innovation har gjort sig bemærket i vores lokalområde.
Vores koncept omfatter rundvisning (hvor det er muligt), foredrag/workshops, særarrangementer, masterclasses og smagninger.
Vores koncept henvender sig både til dig, der lægger vægt på den gode smag, kvalitet og gode, lokale råvarer - og dig, der blot er nysgerrig på en god oplevelse.
Flødebollekursus for børn og voksneTil
store og små flødebollefans – kom og lav jeres helt egne lækre flødeboller med forskellige
smage, former og farver og prøv kræfter med både de nemme og lidt svære af
slagsen. Det
bliver en dag med hygge...
Dette brødbagningskursus giver dig alt, hvad du skal vide for at komme godt i gang med at bage, og det sker under kyndig vejledning af vores faste underviser i mad og kager Hanne Lensch. Over 2 dage skal vi bage hele 8 stk. forskellige slags...
”Det grønne frokostbord” bugner med lækre, sunde og
velsmagende retter, som tilmed er nemme at lave – kom med i køkkenet sammen med
Mette Lolk fra Vegetar For Alle og bliv inspireret til en sundere livsstil uden
at gå på kompromis med den god...
Hvad skal man være opmærksom på, når man køber
olivenolie? Hvorfor er der forskellige kategorier af olie? Hvordan bliver
olivenolie lavet, og hvor stor betydning har olivensort og høsttidspunkt for
smagen? Det har du nu mulighed for at finde ud...
LUKSUS flødebollekursus for øvede 26/8 – Sønderborg
På dette flødebollekursus bruger vi udelukkende råvarer fra
øverste hylde, når vi skal kreere lækre flødeboller i spændende smagsvarianter.
Vi nørder og går i dybden med både smag og udseen...
Kom og hør om tankerne bag grøntsagsproduktionen Stensbæk Grønt og
naturterapihaven på Stensbæk, når vi lørdag den 26/8 inviterer til foredrag og guidede naturoplevelser i de smukke omgivelser i Gram. Vi starter dagen med et foredrag omkring jor...
Kom med 'bag om' Augustenborg Garden, bistroen der ligger så idyllisk i Augustenborg slotspark, når vi
inviterer til gastronomisk sensommeraften torsdag den 31. august. Vi starter aftenen med en velkomstdrink på terrassenen, hvorefter vi skal ny...
Hvad skal man være opmærksom på, når man køber
olivenolie? Hvorfor er der forskellige kategorier af olie? Hvordan bliver
olivenolie lavet, og hvor stor betydning har olivensort og høsttidspunkt for
smagen? Det har du nu mulighed for at finde ud...
Den danske kok og tidligere restauratør, Umut Sakarya, har
engang sagt, at ”en god flæskestegssandwich kan få folk til at tude”. Han har
aldrig lagt skjul på, hvor begejstret han er for det traditionelle danske
køkken, som han selv først stifte...
Den danske kok og tidligere restauratør, Umut Sakarya, har engang sagt, at ”en god flæskestegssandwich kan få folk til at tude”. Han har aldrig lagt skjul på, hvor begejstret han er for det traditionelle danske køkken, som han selv først stifted...
Lyder det tiltalende med duften af bål, en kold
øl og lyden af lækkert mørt kød, der syder i smør på en varm pande?
Så kom med på en super hyggelig herretur i det
fri.
Sammen med Friluftsvejleder og
outdoormand, Morten Holm fra Holm outdoor...
Dette brødbagningskursus giver dig alt, hvad du skal vide for at komme godt i gang med at bage, og det sker under kyndig vejledning af vores faste underviser i mad og kager Hanne Lensch. Over 2 dage skal vi bage hele 8 stk. forskellige slags...
Ummh, findes der noget bedre end en lækker, varm suppe på en råkold efterårs/vinterdag? På denne workshop lærer vi at lave suppe fra bunden med sæsonens friske råvarer. Vi skal både lave hønsekødssuppe og fyldige grøntsagssupper med bl.a kartoff...
Vi slår dørene op til en spændende aften, der byder på først
en lækker 2-retters vildtmenu og dernæst foredrag med bestseller-forfatteren
Tom Buk-Swienty.
Med afsæt i sin seneste bog, fortæller Buk-Swienty om de
sønderjyske mænd, der blev tvung...
Julebagekursus Duften og smagen af hjemmebag hører julen til, og på
julebordet skal der intet mangle. På denne workshop dykker vi ned i de gode gammeldags julesmåkager, og skal bl.a. lave vores egne vaniljekranse, fedtkager, fedtebrød og fins...