Bag Om Smagen er vores store oplevelseskoncept. Tag med når vi besøger kendte, lokale restaurantører, kokke og iværksættere, der med flid, kreativitet og innovation har gjort sig bemærket i vores lokalområde.
Vores koncept omfatter rundvisning (hvor det er muligt), foredrag/workshops, særarrangementer, masterclasses og smagninger.
Vores koncept henvender sig både til dig, der lægger vægt på den gode smag, kvalitet og gode, lokale råvarer - og dig, der blot er nysgerrig på en god oplevelse.
FlødebollekursusTil
alle flødebollefans – lav dine helt egne lækre flødeboller med forskellige
smage, former og farver. Prøv kræfter med både de nemme og lidt svære af
slagsen og snart er det dig der kan imponere dine gæster med flotte, indby...
Kom og oplev Hestehavegård Frugtplantage. Her vil Henrik vise
og fortælle om, hvordan han og familien slår et lokalt slag for sundheden – i
den allerbedste æbletid. Her får du ren besked, ren dansk natur og viden om æblers lange holdbarhed trods...
SKÅL i øl – kom med til ølsmagning på SKAAL, hvor Nickolai
fra Too Old To Die Young Brewing Company vil tage jer igennem en spændende øl-aften,
hvor I udover at smage en masse lækre øl, både vil blive præsenteret for
brygprocesser, øltyper og go...
Dette er holdet til kageelskere – kom og få inspiration til
nogle festlige kager til fødselsdagsbordet eller bare til eftermiddagshyggen.
Vi skal lave både små og store lækre og velsmagende macarons i forskellige
farver og med forskellig sm...
FlødebollekursusTil
alle flødebollefans – lav dine helt egne lækre flødeboller med forskellige
smage, former og farver. Prøv kræfter med både de nemme og lidt svære af
slagsen og snart er det dig der kan imponere dine gæster med flotte, indby...
FlødebollekursusTil
alle flødebollefans – lav dine helt egne lækre flødeboller med forskellige
smage, former og farver. Prøv kræfter med både de nemme og lidt svære af
slagsen og snart er det dig der kan imponere dine gæster med flotte, indby...
TIL ALLE KAGEELSKERE - tag med til kagetapas på den hyggelige Café Agnes.Jeres vært denne aften er Mette Margrethe Sørensen, som glæder sig til at byde jer velkommen på hendes næsten nyligt åbne café, der er opkaldt efter yndlingsfiguren Agnes i...
Vil du gerne
lære hvilke planter, bær, nødder og svampe i den vilde danske natur der kan
spises? Går du og drømmer om at prøve at sanke råvarer i naturen, og bruge dem
til et dejligt hjemmelavet måltid? Så har du chancen her for at prøve begge...
Julebagekursus Duften og smagen af hjemmebag hører julen til, og på
julebordet skal der intet mangle.
Med dette bagekursus får du lært at lave vaniljekranse med
chokolade, specier med nødder, gode råd, julestjerne, marcipansnitter og berlin...
Julebagekursus Duften og smagen af hjemmebag hører julen til, og på julebordet skal der intet mangle. Med dette bagekursus får du lært at lave vaniljekranse med chokolade, specier med nødder, gode råd, julestjerne, marcipansnitter og berlinere....
Julebagekursus Duften og smagen af hjemmebag hører julen til, og på julebordet skal der intet mangle. Med dette bagekursus får du lært at lave vaniljekranse med chokolade, specier med nødder, gode råd, julestjerne, marcipansnitter og berlinere....
Julebagekursus Duften og smagen af hjemmebag hører julen til, og på julebordet skal der intet mangle. Med dette bagekursus får du lært at lave vaniljekranse med chokolade, specier med nødder, gode råd, julestjerne, marcipansnitter og berlinere....