Bag Om Smagen

- tag med på gode smagsoplevelser

Bag Om Smagen er vores nye oplevelseskoncept. Tag med når vi besøger kendte, lokale restaurantører, kokke og iværksættere, der med flid, kreativitet og innovation har gjort sig bemærket i vores lokalområde.

Vores koncept omfatter rundvisning (hvor det er muligt), foredrag/workshops og selvfølgelig smagning - vi har tidligere haft udsolgt arrangement på Hotel Alsik, Klemhest Vineri, Destilleriet Als og Stevninggard.

Vi har desuden en guidet historisk smagetur på programmet og planlægger masterclasses hos Sønderborg-kokken Jonas Keller.

Vores koncept henvender sig både til dig, der lægger vægt på den gode smag, kvalitet og gode, lokale råvarer - og dig, der blot er nysgerrig på en god oplevelse.

Nedenfor finder du vores kommende arrangementer - du kan også følge Bag Om Smagen på Facebook https://www.facebook.com/bagomsmagen 

Vel mødt! 

Sorter efter

tirsdag den 02.02.21

'Bag Om Smagen' - ØMANDS bacon i Haderslev

  • Ledige pladser
  • Haderslev
  • tirsdag den 02.02.21 kl. 18:00 - 20:00
Underviser 

Kom med bag kulissen hos ØMANDS Bacon og ØMANDS Burger, når baconista'en Allan Ømand Ungstrup fortæller om livet som baconista samtidig med, at du forkæles med smagsoplevelser hvor bacon er hovedpersonen. Prisen for deltagelse er 300 kr. og inkl...

Se hold og info

torsdag den 25.03.21

'Bag Om Smagen' hos Xocolatl i Christiansfeld

  • Ledige pladser
  • Christiansfeld
  • torsdag den 25.03.21 kl. 19:00 - 21:00
Underviser 

Kom med til (påske)chokolade- og honningkageaften hos Xocolatl i Christiansfeld torsdag den 25/3, hvor indehaver, Gitte Minck tager os med 'bag om smagen'. Xocolatls chokoladeværksted ligger i den historiske og smukke, sønderjyske by Christiansfe...

Se hold og info

lørdag den 08.05.21

En bid af Flensborg!

  • Ledige pladser
  • Flensborg
  • lørdag den 08.05.21 kl. 11:00 - 18:00
Underviser 

Kom med på en "forårs-smagstur" til Flensborg lørdag den 8. maj 2021 hvor Henrik Vestergaard tager os med bagom de traditionelle flensborgske specialiteter under hovedtemaerne rom, fisk - og Currywurst! Vi starter kl. 11 på havnemolen overfor...

Se hold og info