Bag Om Smagen er vores store oplevelseskoncept. Tag med når vi besøger kendte, lokale restaurantører, kokke og iværksættere, der med flid, kreativitet og innovation har gjort sig bemærket i vores lokalområde.
Vores koncept omfatter rundvisning (hvor det er muligt), foredrag/workshops, særarrangementer, masterclasses og smagninger.
Vores koncept henvender sig både til dig, der lægger vægt på den gode smag, kvalitet og gode, lokale råvarer - og dig, der blot er nysgerrig på en god oplevelse.
Svampetur søndag den 24. sptember 2023Vi mødes ved Kathrinelund Naturlegeplads kl. 11. Herefter går vi i samlet flok over i Sønderskoven og finder gode svampe i skovbunden, som vi efterfølgende bruger til at tilberede 2-3 retter lækker mad ove...
Kunne du tænke dig at besøge ét af Danmarks allermindste
økologiske destillerier som ligger midt i Sønderborg? Sønderborg Distillery
laver udelukkende gin siden 2018 og har høstet 24 medaljer i ind- og udland. Du
har muligheden for en eksklusiv...
Hvad skal man være opmærksom på, når man køber
olivenolie? Hvorfor er der forskellige kategorier af olie? Hvordan bliver
olivenolie lavet, og hvor stor betydning har olivensort og høsttidspunkt for
smagen? Det har du nu mulighed for at finde ud...
Lyder det tiltalende med duften af bål, en kold
øl og lyden af lækkert mørt kød, der syder i smør på en varm pande?
Så kom med på en super hyggelig herretur i det
fri.
Sammen med Friluftsvejleder og
outdoormand, Morten Holm fra Holm outdoor...
Kom med når vi søndag den 1/10 inviterer til et spændende
’bag om smagen’ arrangement på Ballebro Færgekro. Der serveres et lækkert kaffebord
med bl.a. klassikeren brødtorte, Ballebro kringle, husets småkager og andet lækkert. Mens vi nyder kaff...
Dette brødbagningskursus giver dig alt, hvad du skal vide for at komme godt i gang med at bage, og det sker under kyndig vejledning af vores faste underviser i mad og kager Hanne Lensch. Over 2 dage skal vi bage hele 8 stk. forskellige slags...
Tapas er en utrolig populær spise og findes i mange varianter - på denne workshop skal vi lave en skøn vegetarudgave af tapas, og her er mulighederne også mange. Kom med i køkkenet sammen med Mette Lolk fra Vegetar For Alle og bliv inspireret...
Kom med til gastro-aften på Iller Slot - spise & overnatningsstedet i de naturskønne omgivelser få skridt fra Gendarmstien på Broagerland. Her skal vi først på en kort gåtur rundt i naturen omkring slottet, hvor vi skal smage på nogle små hapsere...
Kunne du tænke dig at besøge ét af Danmarks allermindste
økologiske destillerier som ligger midt i Sønderborg? Sønderborg Distillery
laver udelukkende gin siden 2018 og har høstet 24 medaljer i ind- og udland. Du
har muligheden for en eksklusiv...
Ummh, findes der noget bedre end en lækker, varm suppe på en råkold efterårs/vinterdag? På denne workshop lærer vi at lave suppe fra bunden med sæsonens friske råvarer. Vi skal både lave hønsekødssuppe og fyldige grøntsagssupper med bl.a kartoff...
Olivenolie er meget mere end et fedtstof man bruger i salatdressing. Ekstra jomfruolivenolie er en smagsgiver, en smagsforstærker og et plantebaseret og uraffineret alternativ til de fedtstoffer vi ellers omgiver os med. På denne workshop åbner...
Vi slår dørene op til en spændende aften, der byder på først
en lækker 2-retters vildtmenu og dernæst foredrag med bestseller-forfatteren
Tom Buk-Swienty.
Med afsæt i sin seneste bog, fortæller Buk-Swienty om de
sønderjyske mænd, der blev tvung...
Julebagekursus Duften og smagen af hjemmebag hører julen til, og på
julebordet skal der intet mangle. På denne workshop dykker vi ned i de gode gammeldags julesmåkager, og skal bl.a. lave vores egne vaniljekranse, fedtkager, fedtebrød og fins...
Kom med når LOF Syd og Ballebro Færgekro sammen inviterer
til ’Badehotellet aften’ torsdag den 21. marts med 2-retters klassisk dansk
menu, kaffe/te med sødt og et spændende foredrag med skuespiller Lars Ranthe: ”Fra
baggården til Badehotellet’....