Mød os til FRITIDSFESTIVALLEN 2023

Mød os til FRITIDSFESTIVALLEN 2023

Søndag den 20. aug. kl. 12-16 - er der igen FRITIDSFESTIVAL i Kildegården i Roskilde. Kom og hør, hvad du kan lave i fritiden med LOF.

19. august 2023

I LOFs telt kan du møde designer og grafiker Gry Hansen, der tryller med de smukkeste papirsblomster af nyt og genbrug - og du kan få lov til at prøve. Vi har nye kurser på vej i dette smukke håndværk - kom og hør mere.
På standen kan du også møde kunstner Pernille Mejslov, der står parat til at vise dig tegnekunstens tekniker og fortælle om hendes tegnehold og workshop i efteråret.
Og så kan du selvfølelig også møde Bodil og Gitte fra kontoret, der vil fortælle dig om alle de øvrige aktiviteter, vi har i efteråret af hold, foredrag og oplevelser.
Vi glæder os til at møde dig til FRITIDSFESTIVALLEN søndag den 20. aug. kl. 12-16. 😄🌸🌞🌻🌼
Find os på stand 15 foran Oplysningens Hus. 👍
Se også vores hjemmeside på https://lof.dk/oest 😍

Er du vores nye underviser, foredragsholder eller turguide?

  • 6. maj 2021 - Vi søger nye undervisere. Har du en særlig passion eller kan du noget helt særligt, som du gerne vil undervise andre i?

Tre LOF-afdelinger fusionerer til Kursuscenter Øst

  • 7. maj 2021 - Den 5. maj 2021 fusionerede LOF Ringsted, LOF Køge og LOF Roskilde-Greve til en fælles afdeling med det nye navn LOF Kursuscenter Øst.

ÅBENT HUS søndag den 30. maj i Den Gule Hal i Køge

  • 30. maj 2021 - Se gedigent håndværk og spændende kunst - når vi viser håndlavede knive, modelbyggede skibe, workshop med mandala-tegning samt kunst.