• Morten D.D. Hansen
    Morten D. D. er uddannet biolog, i mange år været en populær formidler af den danske natur i radioen og på fjernsynet. Morten DD har været vært på DR1’s “Bidt af Naturen”. Morten er desuden forfatter til mere end 500 avisartikler om den danske natur og bøgerne “Naturhistorier fra Nationalpark Mols Bjerge”, “Insekter i Danmark” samt faghæfterne “Insekter på rejse”, “Fugletræk” og “Møgbiller”.

Foredrag - Biodiversitet fra A til Å med Morten DD Hansen

- bliv meget klogere på hvad der er op og ned omkring natur og biodiversitet

Foredrag om Biodiversitet fra A til Å med biolog og tv-vært Morten DD.
Alle taler om biodiversitet i disse år, og man hører konstant om, at det går virkelig skidt med naturen. Men sådan er det ikke. Der er masser af arter, der stortrives, tænk bare på de store pattedyr og rovfuglene, tænk på hvepseedderkopper og rødpelsede jordbier. Men så er der alle dem, der ikke har det godt – kirkeuglerne, sommerfuglene, gøgeliljerne.

I dette foredrag bliver I meget klogere på, hvad der er op og ned på biodiversiteten, hvorfor vi ser den udvikling, som vi gør. Ikke mindst hører I om, hvad vi både som samfund og enkeltpersoner kan gøre for at hjælpe de arter, der har det svært i det moderne kulturlandskab.

Foredraget laves i samarbejde med Solrød Bibliotek og Kulturhus.

Om Morten DD Hansen
Med sin aldrig svigtende begejstring har Morten D. D., som er uddannet biolog, i mange år været en populær formidler af den danske natur i radioen og på fjernsynet. Her er virkelig tale om en fagmand, der har noget på hjerte – og så er han tilmed sjov.

Som vært på DR1’s “Bidt af Naturen” formåede Morten DD at gøre vilde orkidéer, møgbiller og fugletræk nærværende for såvel unge som gamle, og hans entusiasme vakte opsigt langt ud over programmets grænser. Morten er forfatter til mere end 500 avisartikler om den danske natur og bøgerne “Naturhistorier fra Nationalpark Mols Bjerge”, “Insekter i Danmark” samt faghæfterne “Insekter på rejse”, “Fugletræk” og “Møgbiller”.

Foredrag med Morten DD er en blanding af stand-up, benhård faglighed og politisk kant, som kan gøre selv den mest ordinære natur sprællevende og nærværende. Man går hjem med et stort smil på læben, meget klogere – og måske med en spirende, ny interesse for det levende derude.

Praktisk info

Det kan være en god ide at tage noget at drikke under foredraget.
Foredragssalen ligger med indgangen til gymnasiet – døren til højre for bibliotekets gule hovedindgang, og oppe på 1. sal.
Nummer
80242810 - Foredrag - Biodiversitet fra A til Å med Morten DD Hansen
Første mødegang
torsdag den 14.11.24 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere
Adresse

Solrød Bibliotek, Solrød Center 4, 2680 Solrød Strand

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 100,00
torsdag den 14.11.24

Kl. 19:00 - 21:00

Morten D.D. Hansen

Solrød Center 4, 2680 (Mødelokale 25, 1. sal)

Se på kort