Lørdags-croquis i Køge 26.11.22

- udfold dine kreative talenter med tegning efter model

Kom med til Lørdags-croquis i Køge, hvor du kan tegne efter levende model. Vi holder lørdag-croquis den sidste lørdag i september, oktober og november.

Har du lyst til at prøve at tegne efter levende model eller har du bare lyst til at bruge 3,5  time en lørdag eftermiddag i et kreativt selskab, så er dette en mulighed.
Lørdags-croquis er for alle niveauer - begyndere, øvede og professionelle, der har lyst til at tegne efter levende model.

Der vil undervejs være korte præsentationer af metoder og greb om croquistegning med udgangspunkt i klassisk tegning og tidligere kunstneres teknikker og hvis du har behov for det, er der mulighed for individuel undervisning, mens du tegner.

Undervisningen udføres af Klaus Seyffart, der har mange års erfaring med croquis. Du kan se hans egne værker på www.seyffart.dk.
Klaus Seyffart var initiativtager til Croquisfestivalen i Borup (www.croquisfestival.dk)  og arrangerede festivalen i 12 år i samarbejde med Skovbo Kunstforening.

Lørdagscroquis slutter med en udstilling, hvor vi sammen snakker om dagens arbejde med vægt på en konstruktiv beskrivelse af værkernes kunstneriske virkning.

Kurset er åbent for alle niveauer - begyndere, øvede og semi-professionelle osv.

LOF tilbyder også workshops/weekend- og ugekurser, som er værd at køre efter. Se alle vores tilbud her: weekendkursus

Praktisk info

Du skal selve medbringe de materialer, som du gerne vil arbejde med (fx blyant, kul, farveblyanter, oliekridt, pastelkridt, samt selvfølgelig papir.

Der vil være en deltagerudgift til model på mellem 60 kr og 125 kr, som betales på dagen.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal bruge, så vejleder Klaus gerne i dette. Hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til ringe til Klaus, tlf. 29896732.


Nummer
46222324 - Lørdags-croquis i Køge 26.11.22
Første mødegang
lørdag den 26.11.22 kl. 13:00 - 16:30
Adresse

Foredragssalen, Ølby, Ølby Centret 55, 4600 Køge

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 245,00
lørdag den 26.11.22

Kl. 13:00 - 16:30

Klaus Seyffart Sørensen

Ølby Centret 55, 4600 (1. sal, Foredragssal)

Se på kort