• Niels Hvenegaard
    Niels er biavler og har Engsøhave. Niels bruger også en masse tid på at undervise i at holde bier og de mange produkter, man kan få og lave ved at holde bier som nyttedyr.

Creme og salver med honning og uden tilsætningsstoffer - søndagsworkshop

- Lær at bruge biernes honning til skønne produkter

Lær at lave dine egne cremer og salver, som passer til din hud og ikke indeholder fyldstoffer, unødvendige tilsætningsstoffer, kemikalier eller pesticider. Alle produkter er lavet med udgangspunkt i honningbiernes produkter og koldpressede planteolier.

Du får kendskab til hvilke planter i naturen, du kan bruge til forskellige hudtyper og hvilke planter der er effektive mod sår, kløe, uren hud, tør eller fedtet hud, osv.

På kurset fremstilles også en creme, som udelukkende har til hensigt at give dig og din hud en dybere ro og følelsen af eksklusiv velvære. I alt fremstilles der 5-7 forskellige cremer og sæber på kurset, og alle får prøver med hjem af de fremstillede produkter.

Efter kurset modtager du et kompendie med mange forskellige opskrifter og oversigter over de enkelte planters egenskaber. Dette giver dig mulighed for at skabe dine egne sæber og cremer, som netop opfylder dine krav og ønsker. Kursuslederen er biavler og tidligere højskolelærer.

LOF tilbyder også workshops/weekend- og ugekurser, som er værd at køre efter. Se alle vores tilbud her: weekendkursus

Praktisk info

Der er en materialeudgift på 165 kr. pr. person, som betales til kursuslederen på dagen. Kursuslederen medbringer alt materiale til workshoppen/kurset.
Nummer
41242203 - Creme og salver med honning og uden tilsætningsstoffer - søndagsworkshop
Første mødegang
søndag den 22.09.24 kl. 10:00 - 14:30
Undervisere
Adresse

Byskovskolen afd. Benløse skol, Præstevej 19, 4100 Ringsted

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 450,00
søndag den 22.09.24

Kl. 10:00 - 14:30

Niels Hvenegaard

Præstevej 19, 4100 (Skolekøkken)

Se på kort