• Ditte Hørmark

    Ditte Hørmark, har i 25 år beskæftiget sig med fysisk træning samt naturlig- og fri bevægelse, dans og yoga. Ditte har erfaring med undervisning af både børn, unge, voksne og ældre. Udover at undervise i LOF har Ditte egen virksomhed, hvor hun tilbyder terapi og kurser.

    Tidligere har Ditte også virket som kursusleder i teambuildingsbranchen, bl.a. for Novo Nordisk, Mærsk samt diverse kommuner og institutioner. Som skuespiller har Ditte desuden turneret med showteateret "Nova Exit" og børneteateret ”I Guder”. Privat bor Ditte i Køge med sin kæreste og datter.

    Uddannelse/r:
    Psykomotorisk terapeut, professionsbachelor fra UCC i Kbh.
    Krops- og psykoterapeut, 2-årig efteruddannelse.
    International Certificeret Coach, Sansetræner og Mindfulness-instruktør.
    Uddannet skuespiller i London.

  • fullName

Yoga og Lydbad fra Tibetanske syngeskåle - søndagsworkshop

- for krop og sind

Yoga og Lyd-bad fra tibetanske syngeskåle.

Kom med denne lørdag formiddag, når vi inviterer til nydelsesfuld og afstressende yoga og lyd-bad.

Først får du 60 minutters blid yoga, så 30 minutters afspændende lyd-bad.

Gennem blide bevægelser og dejlige stræk, der kombineres med dit åndedræt, skaber yogaen en omsorgsfuld blødhed i krop og sind, en jordforbundet ro og en tryg forbindelse til din indre kerne. Yogaen inviterer dig til at give slip på tankerne og forbereder dig på den afsluttende Savasana/afspænding; et vidunderligt, healende og afspændende lyd-bad.

Et lyd-bad er en helt særlig og kropslig lytteoplevelse, hvor du bliver "badet" i bløde vibrerende lydbølger, fra tibetanske syngeskåle, rainstick og vindspil. Alt du behøver at gøre er at lægge dig godt tilrette på din yogamåtte med bløde tæpper og puder omkring dig mens lydbølgerne fylder rummet og vibrerer gennem din krop. Hele dit nervesystem falder til ro og giver dig mulighed for at opleve en dybere tilstand af afspænding, bevidsthed og indre ro.

Alle er kan være med - øvede som nybegyndere. Kom præcis som du er. Du behøver ingen andre forudsætninger end dem du allerede har, for at kunne nyde denne formiddag.

Kom i behageligt tøj, som du kan bevæge dig i og medbring drikkedunk, yoga-/træningsmåtte og gerne et par tæpper og puder, så du kan lægge dig rigtig godt tilrette under lyd-badet. Vi har yoga-pøller og et begrænset antal ekstra tæpper.

Vi ser frem til at se dig til en fredelig, vibrerende og eventyrlig formiddag sammen.

Mange Hilsner
Sheila og Ditte



Nummer
46241431 - Yoga og Lydbad fra Tibetanske syngeskåle - søndagsworkshop
Første mødegang
søndag den 28.04.24 kl. 10:00 - 11:30
Adresse

Foredragssalen, Ølby, Ølby Centret 55, 4600 Køge

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 200,00
søndag den 28.04.24

Kl. 10:00 - 11:30

Ditte Hørmark

Ølby Centret 55, 4600 (1. sal, Foredragssal)

Se på kort