Kikærter kan meget mere end humus og falafel. Kikærter og bælgfrugter er også en ny - eller genopdaget - måde at spise mere bæredygtigt og klimavenligt.På dette kursus hører du om kikærternes verden, og vi skal lave gryderetter, salater, snacks, b...
Løbbinding er en kurvesynings-teknik fra oldtiden, hvor man bruger nål, saks, garn og snor. Det er et meget hyggeligt håndarbejde, hvor man ved hjælp af en særlig tekstil-pølseteknik kan fremstille alt fra kurve og krukker til tasker og (blyants)b...
Lær at lave dine egne cremer og salver, som passer til din hud og ikke indeholder fyldstoffer, unødvendige tilsætningsstoffer, kemikalier eller pesticider. Alle produkter er lavet med udgangspunkt i honningbiernes produkter og koldpressede planteo...
Lær at lave dine egne cremer og salver, som passer til din hud og ikke indeholder fyldstoffer, unødvendige tilsætningsstoffer, kemikalier eller pesticider. Alle produkter er lavet med udgangspunkt i honningbiernes produkter og koldpressede planteo...
Lær at lave dine egne cremer og salver, som passer til din hud og ikke indeholder fyldstoffer, unødvendige tilsætningsstoffer, kemikalier eller pesticider. Alle produkter er lavet med udgangspunkt i honningbiernes produkter og koldpressede planteo...
Lær at lave dine egne cremer og salver, som passer til din hud og ikke indeholder fyldstoffer, unødvendige tilsætningsstoffer, kemikalier eller pesticider. Alle produkter er lavet med udgangspunkt i honningbiernes produkter og koldpressede planteo...
Lær at lave dine egne cremer og salver, som passer til din hud og ikke indeholder fyldstoffer, unødvendige tilsætningsstoffer, kemikalier eller pesticider. Alle produkter er lavet med udgangspunkt i honningbiernes produkter og koldpressede planteo...
Lær at lave dine egne cremer og salver, som passer til din hud og ikke indeholder fyldstoffer, unødvendige tilsætningsstoffer, kemikalier eller pesticider. Alle produkter er lavet med udgangspunkt i honningbiernes produkter og koldpressede planteo...
Mange mennesker stiller i dag - med rette – spørgsmålstegn ved de ingredienser og fremstillingsmetoder der bruges i kommercielt fremstillede produkter. Det gælder dels de produkter vi spiser, samt de produkter vi bruger til rengøring og vedligehol...
De officielle danske klimakostråd anbefaler, at vi spiser mindre kød og flere bælgfrugter – mere specifikt skal vi spise 100 g om dagen. Bælgfrugter har et højt indhold af protein, kostfibre, vitaminer og mineraler og har samtidig et lavt klimaaft...
De officielle danske klimakostråd anbefaler, at vi spiser mindre kød og flere bælgfrugter – mere specifikt skal vi spise 100 g om dagen. Bælgfrugter har et højt indhold af protein, kostfibre, vitaminer og mineraler og har samtidig et lavt klimaaft...
Mange mennesker stiller i dag - med rette – spørgsmålstegn ved de ingredienser og fremstillingsmetoder der bruges i kommercielt fremstillede produkter. Det gælder dels de produkter vi spiser, samt de produkter vi bruger til rengøring og vedligehol...
Mange mennesker stiller i dag - med rette – spørgsmålstegn ved de ingredienser og fremstillingsmetoder der bruges i kommercielt fremstillede produkter. Det gælder dels de produkter vi spiser, samt de produkter vi bruger til rengøring og vedligehol...
Mange mennesker stiller i dag - med rette – spørgsmålstegn ved de ingredienser og fremstillingsmetoder der bruges i kommercielt fremstillede produkter. Det gælder dels de produkter vi spiser, samt de produkter vi bruger til rengøring og vedligehol...
Mange mennesker stiller i dag - med rette – spørgsmålstegn ved de ingredienser og fremstillingsmetoder der bruges i kommercielt fremstillede produkter. Det gælder dels de produkter vi spiser, samt de produkter vi bruger til rengøring og vedligehol...
Mange mennesker stiller i dag - med rette – spørgsmålstegn ved de ingredienser og fremstillingsmetoder der bruges i kommercielt fremstillede produkter. Det gælder dels de produkter vi spiser, samt de produkter vi bruger til rengøring og vedligehol...
De officielle danske klimakostråd anbefaler at vi spiser 100 g bælgfrugter om dagen, men det kniber med inspirationen for de fleste danskere, der i gennemsnit spiser 2 g om dagen.Bælgfrugter har et højt indhold af protein, kostfibre, vitaminer og...
Vidste du, at bælgfrugter kan bruges i bagværk og desserter?På dette kursus lærer du om bønnernes forskellige egenskaber i det søde køkken, herunder hvordan linser og ærter kan erstatte nødder, hvordan bagværk kan holde sig frisk længere med brug...
At lave sine egne olier er et stort ønske hos mange mennesker. Dels for at være sikker på, at man ikke tilføjer sin krop unødvendige og måske skadelige stoffer.Dette kursus er netop designet til dig der ønsker at gå ud i naturen, eller i din køkke...
At lave sine egne olier er et stort ønske hos mange mennesker. Dels for at være sikker på, at man ikke tilføjer sin krop unødvendige og måske skadelige stoffer.Dette kursus er netop designet til dig der ønsker at gå ud i naturen, eller i din køkke...
At lave sine egne olier er et stort ønske hos mange mennesker. Dels for at være sikker på, at man ikke tilføjer sin krop unødvendige og måske skadelige stoffer.Dette kursus er netop designet til dig der ønsker at gå ud i naturen, eller i din køkke...
At lave sine egne olier er et stort ønske hos mange mennesker. Dels for at være sikker på, at man ikke tilføjer sin krop unødvendige og måske skadelige stoffer.Dette kursus er netop designet til dig der ønsker at gå ud i naturen, eller i din køkke...