• Niels Hvenegaard
    Niels er biavler og har Engsøhave. Niels bruger også en masse tid på at undervise i at holde bier og de mange produkter, man kan få og lave ved at holde bier som nyttedyr.

Fyldte chokolader med honningkaramel o.l. - tirsdagsworkshop

- Lær at lave dine egne lækre fyldte cholokader

Fyldte chokolader kan umiddelbart virke som noget, der vil tage år at lære. Det er dog slet ikke så svært, og stoltheden kender ingen grænser første gang, at man serverer et stykke chokolade, fyldt med blød honningkaramel.

Der laves 5-7 forskellige slags fyldte chokolader.

Man får opskrifterne med hjem, så der kan eksperimenteres videre bagefter. Alt der fremstilles i løbet af dagen deles, så alle får en god portion lækre chokolader med hjem. Kurset kræver ingen forkundskaber, da vi bygger hele processen op fra bunden. Der bliver givet udførlige og humoristiske instrukser før og under produktionen af chokoladerne, ligesom der også vil være tid til hyggelig snak om råvarer og andre relevante emner i løbet af dagen.

Kursusleder er biavler og tidligere højskolelærer.
.......................................

Er du vild med smag, gastronomi og madoplevelser, kan du med LOFs koncept ’Bag om smagen’ finde aktiviteter i hele Danmark under bagomsmagen

Du har også mulighed for at finde specifikke oplevelser under fem kategorier i ’Bag om smagen’, fx rundvisninger, smagninger, master classes, food talks samt natur- og sanketure. Dette arrangement hører under masterclasses

LOF tilbyder også workshops/weekend- og ugekurser, som er værd at køre efter. Se alle vores tilbud her: weekendkursus


Praktisk info

Der er en materialeudgift på 185 kr. pr. person, der afregnes med kursusleder på dagen. Kursusleder har alt materiale med til workshoppen/kurset.
Nummer
41242204 - Fyldte chokolader med honningkaramel o.l. - tirsdagsworkshop
Første mødegang
tirsdag den 10.12.24 kl. 17:00 - 21:30
Undervisere
Adresse

Byskovskolen afd. Benløse skol, Præstevej 19, 4100 Ringsted

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 450,00
tirsdag den 10.12.24

Kl. 17:00 - 21:30

Niels Hvenegaard

Præstevej 19, 4100 (Skolekøkken)

Se på kort