• Anett Birkenfeldt

    Jeg er blandt meget andet dedikeret intuitiv astrolog, og udover at se dig i dit horoskop, mærker jeg også dig og ser dine muligheder. Jeg har siden min ungdom interesseret mig for astrologien og de helt særlige muligheder, som ligger i den personlige udvikling, når/hvis man vil.

    Jeg er kreativ og bruger også en god del af min fritid på håndarbejde, som også er med til at åbne for de gode kanaler til det spirituelle.

Astrologisk søndagsworkshop om Måneknuderne

Velkommen til en dag i selskab med Måneknuderne, også kendt som Nordknuden og Sydknuden.

Måneknuderne repræsenterer vores karmiske rejse og sjæleformål i dette liv.
Nordknuden repræsenterer den vej, vi skal følge, for at opnå sjælelig vækst og opfyldelse af livsformål. Vi vil gå i dybden med, hvordan Nordknuden i dit horoskop indikerer de kvaliteter, færdigheder og erfaringer, som du skal udvikle for at leve dit livs formål og opnå indre harmoni.

Den Sydlige knude viser den karmiske bagage og mønstre fra tidligere liv, som vi skal frigøre os fra eller lære at integrere for at opnå vores fulde potentiale. Vi ser her på, hvordan Sydknuden hos dig afspejler de vaner, begrænsninger og følelsesmæssige bindinger, der kan holde dig tilbage for at realisere dine mål og drømme.

Intentionen med denne workshop er, at du går hjem med en dybere forståelse af dig selv og dine unikke astrologiske indflydelser. Forhåbentlig får du styrket din astrologiske viden og hjælp til at navigere i livet med større indsigt og klarhed. Kurset henvender sig primært til nybegyndere, men alle er meget velkomne.

Senest en uge før workshoppen beder underviseren dig om at sende dine data til hende på mail med: Fødselsdato, klokkeslæt og by, evt. land, hvis ikke Danmark er dit fødeland. Du vil modtage mail direkte fra underviseren om dette.

Du giver samtidig tilladelse til, at dit horoskop deles blandt deltagerne i workshoppen, hvor vi selvfølgelig holder vores samtale i fortrolighed.

......................................

Se alle Anetts Astrologikurser her: https://lof.dk/oest/sogeresultat?s=astrologi&a=hold&g=0

Vi tilbyder flere weekendkurser, som er værd at køre efter. Se mere her: https://lof.dk/oest/foredrag-debat-og-oplevelser/weekend-kurser

Praktisk info

Kursusmateriale: 50 kr. som afregnes direkte til underviser på dagen.

Medbring selv mad og drikke.
Nummer
26242905 - Astrologisk søndagsworkshop om Måneknuderne
Første mødegang
søndag den 03.11.24 kl. 10:00 - 16:00
Undervisere
Adresse

Greve borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 549,00
søndag den 03.11.24

Kl. 10:00 - 16:00

Anett Birkenfeldt

Greveager 9, 2670 (Lokale 17)

Se på kort