• Bente Klarlund
    Dr.med. Bente Klarlund Pedersen er overlæge på Rigshospitalet, professor ved Københavns Universitet og leder af TrygFondens Center for Aktiv Sundhed (CFAS). Hun har forsket i årtier i immunsystemet og danskernes sundhed og er førende på sit felt – også internationalt. Hun er forfatter til mere end 700 videnskabelige artikler. Hun er klummeskribent og redigerer en sundhedsbrevkasse i Politiken og har udgivet adskillige populærvidenskabelige bøger om motion og sundhed, fx bestsellerne ”GÅ-bogen”, ”Yngre med Årene” og sidst ”Dit helbreds bedste ven – IMMUNsystemet”. For sin forskningsformidling har hun modtaget flere priser, bl.a. Forskningskommunikationsprisen og Rosenkjærprisen.

Foredrag med Bente Klarlund - ’Dit magiske IMMUNsystem – et liv i sund balance’

Immunsystemet spiller en rolle ved mange sygdomme, fx kronisk inflamation, diabetes, cancer og psykiatriske sygdomme

Foredrag: Dit magiske IMMUNsystem – et liv i sund balance
Med udgangspunkt i sin bog “Dit helbreds bedste ven – IMMUNsystemet“ gør overlæge og professor Bente Klarlund Pedersen op med alt det, der lover at booste sundheden med et trylleslag, og hun forklarer – både personligt og helt ned på celleniveau – hvordan jeres livsstil påvirker jeres sundhed. I kan nemlig selv gøre en masse for at skabe sund balance.
 
Immunforsvaret er et magisk og magtfuldt system, og mindst hvert andet dødsfald i Danmark såvel som på verdensplan hænger sammen med ubalance i immunsystemet. Søvn, motion, kost, røg, alkohol, sociale relationer, sex, stress, sorg, bekymringer og livsindstilling påvirker immunsystemet.
 
Bente tager udgangspunkt i sit eget liv som forsker og fortæller, hvordan livsstil og livsindstilling påvirker jeres immunsystem og jeres generelle sundhed. Alle hendes råd er baseret på forskning tilsat lidt sund fornuft.

Foredragsholder
Bente Klarlund Pedersen er overlæge på Rigshospitalet, professor ved Københavns Universitet og leder af TrygFondens Center for Aktiv Sundhed (CFAS). Hun har forsket i årtier i immunsystemet og danskernes sundhed og er førende på sit felt – også internationalt. Hun er forfatter til mere end 700 videnskabelige artikler. Hun er klummeskribent og redigerer en sundhedsbrevkasse i Politiken og har udgivet adskillige populærvidenskabelige bøger om motion og sundhed, fx bestsellerne ”GÅ-bogen”, ”Yngre med Årene” og sidst ”Dit helbreds bedste ven – IMMUNsystemet”. For sin forskningsformidling har hun modtaget flere priser, bl.a. Forskningskommunikationsprisen og Rosenkjærprisen.

Bente Klarlund udgav i 2023 bogen 'Dit helbreds bedste ven - IMMUN systemet', der siden har ligget på bestsellerlisterne.Nummer
36242800 - Foredrag med Bente Klarlund - ’Dit magiske IMMUNsystem – et liv i sund balance’
Første mødegang
tirsdag den 26.11.24 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere
Adresse

Egedal Gymnasium, Gymnasievej 1, 3660 Stenløse ()

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 195,00
tirsdag den 26.11.24

Kl. 19:00 - 21:00

Bente Klarlund

Gymnasievej 1, 3660

Se på kort