• Jutta Pallesgaard

    Jutta er uddannet bager i 1992 og konditor i 1995. Hun har deltaget i diverse konkurrencer og arbejdet i branchen i mange år. Hvis du har spørgsmål til det faglige indhold i kurset, er du meget velkommen til at kontakte Jutta på mail konditorjhp@gmail.com eller telefon 23335699.

Vingummi (1 voksen + 1 barn) i EFTERÅRSFERIEN!

Fra 6 år.

Fra 6 år. Du følges med barnet. Oplagt EFTERÅRSFERIEHYGGE.

Her laver vi masser af forskellige vingummer - du har det sjovt med dit barn - og I får naturligvis opskrifter med hjem, så I kan lave dem derhjemme fremover.

Tilmeldingen er samlet for 1 voksen + 1 barn. Der må påregnes udgift til ingredienser, som afregnes direkte med underviser.

HUSK:
Medbring FLERE små silikoneforme (Kan købes i butikker og online, kontakt evt. underviser for mere info), samt medbring flere bøtter til at transportere jeres vingummier hjem. Der kan godt blive mange :-)

Tilmeldingen er for 1 voksen + 1 barn. Når du har betalt for jer, sender du en mail til os med info om barnets navn og fødselsdato, eller står barnet ikke på holdet. Mail: frederikssund@lof.dk
Er du ikke barnets forælder og er barnet under 16 år, kræves samtykke af forældremyndighedsindehaver. Send samtykke til os via mail.

Praktisk info

Medbring små silikoneforme (Kan købes i butikker og online), samt medbring bøtter til at transportere jeres vingummier hjem. Der kan godt blive mange :-)

Tilmeldingen (kr. 230) er for 1 voksen + 1 barn. Når du har betalt for jer, sender du en mail til os med info om barnets navn og fødselsdato, eller står barnet ikke på holdet. Mail: frederikssund@lof.dk
Er du ikke barnets forælder og er barnet under 16 år, kræves samtykke af forældremyndighedsindehaver. Send samtykke til os via mail.

Der må påregnes udgift til ingredienser, som afregnes direkte med underviser.

Nummer
242014 - Vingummi (1 voksen + 1 barn) i EFTERÅRSFERIEN!
Første mødegang
lørdag den 12.10.24 kl. 11:00 - 13:00
Undervisere
Adresse

Falkenborgskolen, Ved Kirken 1, 3600 Frederikssund

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 385,00
lørdag den 12.10.24

Kl. 11:00 - 13:00

Jutta Pallesgaard

Ved Kirken 1, 3600 (Skolekøkkenet, bygning F)

Se på kort