• Jutta Pallesgaard

    Jutta er uddannet bager i 1992 og konditor i 1995. Hun har deltaget i diverse konkurrencer og arbejdet i branchen i mange år. Hvis du har spørgsmål til det faglige indhold i kurset, er du meget velkommen til at kontakte Jutta på mail konditorjhp@gmail.com eller telefon 23335699.

Surdej 2 - for dig, der allerede er i gang med surdej!

Kurset er for dig, der allerede har lært at bage med surdej, men som ønsker mere inspiration og gode tips.

Der er ikke noget bedre end duften af hjemmebagt brød!

 

Surdej anvendes som hævemiddel og smagsgiver med en kæmpe gevinst ikke alene for brødets kvalitet, men også for din fordøjelse.

 

Når du bruger surdej, skal dejen langtidshæve. På kurset vil du høre mere om fordelene ved surdej og den gode smag, dit brød får, når det er bagt med surdej. Vi vil også bage rugbrød. 

 
Find også madhold i andre LOF-afdelinger: bagomsmagen


Praktisk info

Medbring din surdej, din egen røremaskine samt en pose til dit færdigbagte brød.

Du skal påregne et beløb til ingredienser, som afregnes direkte med underviser. (Ca. 200 kr.)
Nummer
242010 - Surdej 2 - for dig, der allerede er i gang med surdej!
Første mødegang
torsdag den 03.10.24 kl. 17:00 - 21:25
Undervisere
Adresse

Falkenborgskolen, Ved Kirken 1, 3600 Frederikssund

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 385,00
torsdag den 03.10.24

Kl. 17:00 - 21:25

Jutta Pallesgaard

Ved Kirken 1, 3600 (Skolekøkkenet, bygning F)

Se på kort