Vi tilbyder både mad- og bagekurser, der klæder dig godt på til at prøve kræfter med både det sunde og det søde.
I foråret tilbyder vi alt fra vegetar-workshops med bælgfrugter til bøfsandwich-workshop, og spændende 'Bag om smagen' arrangementer bl.a. hos Als Kloster.
Tilmeld dig herunder - kursusoversigten opdateres løbende.
Du er mand, og du elsker mad. På dette kursus skal vi sammen
tilberede lækre, velsmagende retter med friske råvarer med udgangspunkt i
opskrifter på sund og velnærende mad, der er nemme at lave. Her får du fif til
hvordan du tilsætter krydderie...
Kom med i køkkenet til en inspirerende madlavningskursus over 6 mødegange (hver 3. uge hen over vinter/forår) med fokus på 'fra haven til maven' madlavning.Sammen tilbereder vi lækre, spændende og velsmagende retter af årstidens råvarer.
A...
Fortsætter brødkursus, for dig, der har deltaget på ét af Hanne Lenschs andre brødkurser, eller er (let)øvet bager. Denne mødegang er fokus på pizzadej og
focaccia i forskellige variationer.Alle får deres brød med hjem - husk derfor at medb...
Hvis du har et ønske eller nytårsfortsæt om at spise mindre kød og flere
bælgfrugter, og godt kunne tænke dig lidt inspiration til velsmagende retter og nye hverdagsklassikere, er denne workshop noget for dig. Vi skal sammen tilberede vegetariske...
Kom med i køkkenet til en
inspirerende aften med grøn mad smækfyldt med bælgfrugter. Kunne du tænke dig
en hverdag med mindre kød og flere bønner, linser og kikærter, så er denne
workshop lige noget for dig.
Sammen tilbereder vi lækre,
næ...
Fortsætter brødkursus, for dig, der har deltaget på ét af Hanne Lenschs andre brødkurser, eller er (let)øvet bager. Denne mødegang er fokus på rugbrød - bl.a. Sønderjysk rugbrød. Medbring gerne din egen surdej hvis du har. Alle får deres br...
'Mad
gennem generationer' er en række nye madlavnings-workshops for familiehold i
samarbejde mellem foreningen Smag Sønderjylland og aftenskolen LOF Syd.
Hvert
familiehold skal stille med min. 3 personer fordelt på 3 generationer –
bedsteforæl...
Vi skal
bruge en aften på at kreere de forskellige elementer, der gør en bøfsandwich
lækker. Vi skal snakke om hvordan man kan tviste en bøfsandwich.
Vi skal i løbet af aftenen
- samle en lækker brun sovs
- Lynsylte rødløg og andre syltevarer...
Kom med os 'Bag om smagen' hos den traditionsrige Sønderjyske virksomhed Højer Pølser, som har produceret pølser fra 'marskland til middagsbord' i 125 år.Vi mødes i den hyggelige café, hvor vi skal starte med at høre historien bag virksomheden - h...
Kom med til en herlig aften i Grill & BBQens tegn sammen med Sonnie
Eis fra Dad’s BBQ. Sonnie er bl.a. med til at arrangere DM, EM og VM i grill, og véd om nogen, hvad han taler om. Vi skal hjem i Sonnies egen have, hvor der er sat et kæmpe gril...