Kom med til en herlig aften i Grill & BBQens tegn sammen med Sonnie Eis fra Dad’s BBQ. Sonnie er bl.a. med til at arrangere DM, EM og VM i grill, og véd om nogen, hvad han taler om. Vi skal hjem i Sonnies egen have, hvor der er sat et kæmpe grill-setup op, og vi skal snakke om/afprøve forskellige teknikker og tilberedningsmetoder.
Low & Slow og Hot & Fast Koldrøgning Reverse sear kernetemperaturer Direkte og indirekte varme Forskellige grill typer
Forret: Kirsebærrøgede kartofler med rygeostcreme og koldrøget laks
Hovedret: Saftigt kalkunbryst og teres major (oksekød)
Grillet spidskål , salsa, brød med confiteret hvidløg
Du skal huske at medbringe et lille glas med låg, samt evt. forklæde.
Prisen er inkl. råvarer og 1 drikkevare pr. person.
Haven, Kløvermarken 43, 6400 Sønderborg ()