'Mad gennem generationer' er en række nye madlavnings-workshops for familiehold i samarbejde mellem foreningen Smag Sønderjylland og aftenskolen LOF Syd.
Hvert familiehold skal stille med min. 3 personer fordelt på 3 generationer – bedsteforælder (+65), barn (30-64 år), barnebarn (10-29 år).
Det overordnede tema er Sønderjysk madkultur, hvor kokken Preben Thorsen, samt gæstekokke og fødevareproducenter fra området vil komme og inspirere til at genfinde og værne om de Sønderjyske madtraditioner.
Det bliver for de ældre en genopfriskning af barndommens minderige smage (og mulighed for at dele familieanekdoter der knytter sig til retterne), for børn en aha-oplevelse og for børnebørn et helt nyt madunivers.
På første workshop lærer I om saltning, marinering, simretilberedning af kød og alle de gode sovser vi ikke laver så meget mere. Menuen står på torsk m. persillesovs, snysk, vildtkød m. brun sovs, citronfromage m.m. og vi slutter selvfølgelig af med at spise sammen.
Bemærk: De længste tilberedninger har vi sat over på forhånd, men vi gennemgår alle processer.
Drikkevarer kan tilkøbes på aftenen, men I er også velkomne til at medbringe egne drikkevarer.
Prisen er pr. person. Så er I 3 fra jeres familie, der ønsker at deltage, skal I købe 3 billetter. Råvareudgifterne er inklusiv i prisen.
Ulkebøl Skole, Kaplenivej 3, Ulkebøl, 6400 Sønderborg