´Bag om´ Rosario - Olivenolie smageaften - 2/10

    Vi inviterer til en smageaften, hvor du præsenteres for flere forskellige olier

    Hvad skal man være opmærksom på, når man køber olivenolie? Hvorfor er der forskellige kategorier af olie? Hvordan bliver olivenolie lavet, og hvor stor betydning har olivensort og høsttidspunkt for smagen? Det har du nu mulighed for at finde ud af.

    Vi inviterer til en smageaften, hvor deltagerne præsenteres for flere forskellige olier lavet på forskellige olivensorter, alle spanske.

    Kurset er tilrettelagt med få deltagere, så der er mulighed for samtale og for at stille spørgsmål.

    Der bliver serveret let tilbehør til olierne med fokus på at opleve, hvordan en olie kan bringe smagen frem i forskellige fødevarer.

    Aftenen slutter med et glas vin.

    Oplægsholderne Annette og Sven er uddannet olivenolie-smagere i Spanien. De driver firmaet Rosario, som importerer økologisk ekstra jomfruolivenolie direkte fra små producenter til Danmark.


    LOF har mange spændende smagsoplevelser i hele Danmark. Du kan se dem her ved at klikke her: bagomsmagen


     






     


    Nummer
    242949 - ´Bag om´ Rosario - Olivenolie smageaften - 2/10
    Første mødegang
    onsdag den 02.10.24 kl. 19:00 - 21:00
    Adresse

    Rosario, Nejs Bjerg 52, 6310 Broager ()

    Se på kort

    Mødegange
    1
    Pris
    Almen
    DKK 199,00
    onsdag den 02.10.24

    Kl. 19:00 - 21:00

    Annette Iversen Ruder Van Buren

    Nejs Bjerg 52, 6310

    Se på kort