• Meiya Gan Thorlaksson
    Portræt af underviser Maiya Gan Thorlaksson

    Jeg har en 200 timers yogalæreruddannelse fra Indien, og er uddannet pilates lærer og personlig træner i Danmark. Jeg har undervist i yoga, pilates, TRX og bodyfit i aftenskole, fitnesscenter og yogastudioer. 

    Jeg vælger effektive øvelser tilpasset til dig, dit eget niveau og behov, og sørger for at du blive guidet sikkert, motiverende og behageligt igennem øvelserne.

    Jeg er en energisk, motiverende og hensyntagende underviser, som elsker at hjælpe andre med at forbedre deres liv gennem træning. I min fritid dyrker jeg styrketræning, crossfit, holdtræning og løb.

    Jeg glæder mig til at møde dig på mine forskellige motionshold.

Nytårsyoga - et lille forløb i Slagelse med Meiya

Giv dig selv den perfekte start på det nye år.

Giv dig selv den perfekte start på det nye år med vores 4-ugers Nytårs Yoga Forløb! Tag med os på en fordybende rejse ind i yogaens verden, hvor vi vil styrke kroppen, berolige sindet og sætte intentioner for det kommende år.

Dette forløb henvender sig til alle, uanset niveau og erfaring med yoga. Hvis du ønsker at fordybe din praksis og starte det nye år med fokus på dit velvære, så er dette forløb perfekt til dig.

I løbet af de fire uger vil vi udforske forskellige temaer og praksisser inden for yoga, herunder styrke, fleksibilitet, balance og indre ro. Hver session består af en blanding af dynamiske yogastillinger, åndedrætsøvelser, meditation og afspænding.

Vi vil skabe et rum, hvor du kan sætte intentioner for det kommende år, frigøre dig fra gamle mønstre og forberede dig mentalt og fysisk på det, der venter forude. Vores erfarne yogainstruktører vil guide dig gennem hver session og tilpasse praksisserne efter dine individuelle behov.

Tilmeld dig nu for at sikre din plads på dette forløb. Gør dig klar til at starte det nye år med balance, klarhed og indre styrke!

Kom og vær med til at skabe et fantastisk Nytårs Yoga Forløb, der sætter tonen for et år fyldt med velvære og personlig vækst!

Praktisk info

Du er velkommen til at tage egen træningsmåtte med, hvis du ønsker dette. Som altid SKAL du medbringe tæppe eller stort håndklæde til at lægge på vores madrasser, når de benyttes – af hygiejnemæssige årsager.
Nummer
242581 - Nytårsyoga - et lille forløb i Slagelse med Meiya
Første mødegang
lørdag den 11.01.25 kl. 13:00 - 15:00
Undervisere
Adresse

Fabrikken - Center for sundhed, Ndr. Ringgade 59, 4200 Slagelse

Se på kort

Mødegange
4
Pris
Almen
DKK 495,00
lørdag den 11.01.25

Kl. 13:00 - 15:00

Meiya Gan Thorlaksson

Ndr. Ringgade 59, 4200 (LOF's motionslokale)

Se på kort

lørdag den 18.01.25

Kl. 13:00 - 15:00

Meiya Gan Thorlaksson

Ndr. Ringgade 59, 4200 (LOF's motionslokale)

Se på kort

lørdag den 25.01.25

Kl. 13:00 - 15:00

Meiya Gan Thorlaksson

Ndr. Ringgade 59, 4200 (LOF's motionslokale)

Se på kort

lørdag den 01.02.25

Kl. 13:00 - 15:00

Meiya Gan Thorlaksson

Ndr. Ringgade 59, 4200 (LOF's motionslokale)

Se på kort