Ølbrygningskursus hos BrewParts - Broager 18/9

  5 timers kursus inkl. 25 liter øl!


  Ølbrygningskursus hos BrewParts - tilpasset din ølsmag! Alle kan være med.


  Kom og bryg din egen øl – vælg hvilken øl du kunne tænke dig at brygge og få professionel hjælp og vejledning til hele brygningsprocessen. Vi mødes lørdag den 18. september til en ca. 5 timers hyggelig og informativ ølbrygning, hvor du er med hele vejen lige fra udmæskning af malt til hvordan at komme sit bryg på flaske.


  I løbet af dagen vil der blive serveret smagsprøver på forskellige øl, for man kan godt blive mægtig tørstig af at brygge øl 😉 samt frokost i form af en stor sandwich og dertilhørende en halvliter øl.


  Når kursusdagen er slut, vil alle få en gæringsspand med hjem med tilhørende pakning og gærlås (skal ikke leveres tilbage), og derudover vil det være muligt at låne en vægtfyldemåler samt en hævert med flaskefylder og kapselpåsætter (skal leveres tilbage medmindre man vælger at købe tilbehøret), således man kan gøre brygget færdigt derhjemme.


  Vi anbefaler, at deltagerne selv arrangerer afhentning ved kursets afslutning, så det ikke bliver nødvendigt at holde promilleregnskab undervejs.

   

  Vigtig info: Prisen er for 2 personer! (betaleren melder sig til med egne kontaktinfo). Prisen dækker grundprisen for at brygge 20-25 l øl i gryde og inkluderer valgfrit brygkit samt kapsler og 35-45 tomme flasker. Man er 2 pers. om 1 gryde. Inkluderet i prisen er også mad og øl hen over dagen.


  LOF har flere gode workshops/weekendkurser, som er værd at køre efter. Se vores weekendkurser her: weekendkursus
  Nummer
  212906 - Ølbrygningskursus hos BrewParts - Broager 18/9
  Første mødegang
  lørdag den 18.09.21 kl. 11:00 - 16:00
  Undervisere
  Adresse

  BrewParts , Vemmingbundstrandvej 111, 6310 Broager ()

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Almen
  DKK 2099,00
  lørdag den 18.09.21

  Kl. 11:00 - 16:00

  Louise Weiss Petersen

  Vemmingbundstrandvej 111, 6310

  Se på kort