Lokal kokkeskole for gastronørder - 2024
  NYHED! Vores lokale kokkeskole for gastronørder er madkurset for dig, der er passioneret omkring madlavning, som elsker at nørde råvarer og prøve nye ting i køkkenet, og som ikke vil gå glip af den her helt unikke chance for at suge til dig og komme i ’mesterlære’ hos fire af lokalområdets allersejeste kokke!


  Kokkeskolen finder sted første onsdag i måneden fra februar til og med maj, og foregår i undervisningskøkkenet på Ulkebøl skole med madlavning og fællesspisning efter følgende program:


  Onsdag den 7/2: Rønhaveslagteren himself, Sune, er mesterlæreren på vores første aften, hvor der skal laves pølser en masse – og du får selvfølgelig aftenens anstrengelser med hjem!


  Onsdag den 6/3: Denne aften er det Anders Blaudzun, køkkenchefen fra Sandbjerg Gods, der skal føre os igennem en lækker 3-retters menu ’uden at opfinde den dybe tallerken’. Vi kører svampetoast m. bacon, friteret æg og brøndkarse, svinemørbrad med sød sennep og skinke i net med bygotto, og ovnbagte rodfrugter, og til dessert jordbær trifli med makroner, creme og flødeskum!


  Onsdag den 3/4: På 3. aften vil kok og olivenolie-sommeliers Steffen Nielsen og Anette Van Buren tager jer med på en rejse ind i olivenoliens univers. Efter lidt teori samt præsentation og smagning af et udvalg af ekstra jomfruolivenolier af højeste kvalitet, skal den nye viden omsættes i praksis. Der præsenteres et udvalg af opskrifter med ekstra jomfruolivenolie i fokus, både bagværk, salat, suppe, pasta og tapasindslag.

  Vi slutter med buffet, så alle får mulighed for at smage de forskellige retter.


  Onsdag den 1/5: På den sidste mødegang har vi kokken Preben Thorsen, der står bag FoodTour Denmark, bag roret. Fokus er denne aften på Sønderjyske fødevarer skabt af passionerede producenter i vores region. Hver deltager skal skabe sin egen 3-retters menu ud fra en råvare-buffet, der tæller over 20 specialvarer. Undervejs vil Preben vejlede om produkter og tilberedningsform, og dommerpanelet er medkursisterne. Retterne fotograferes til en fælles ’Smag Sønderjylland’ kogebog, som alle kursister efterfølgende modtager et eksemplar af.


   


  Der serveres et glas øl/vin på hver mødegang som er inklusiv i prisen.

  Det er desværre ikke muligt at tilmelde sig dette kursus.

  Nummer
  241722 - Lokal kokkeskole for gastronørder - 2024
  Første mødegang
  onsdag den 07.02.24 kl. 18:00 - 21:30
  Undervisere
  Adresse

  Ulkebøl Skole, Kaplenivej 3, Ulkebøl, 6400 Sønderborg

  Se på kort

  Mødegange
  4
  Ny pris (hold er startet)
  Almen
  DKK 475,00 1899,00
  onsdag den 07.02.24
  Er blevet afholdt
  onsdag den 06.03.24
  Er blevet afholdt
  onsdag den 03.04.24
  Er blevet afholdt
  onsdag den 01.05.24

  Kl. 18:00 - 21:30

  Anders Blaudzun

  Kaplenivej 3, Ulkebøl, 6400 (Køkken)

  Se på kort