• Henrik Hansen

  Siden jeg som helt lille barn oplevede voksne mennesker ryge og ignorere den lidelse, sygdom og død som det giver, har jeg søgt de dybe svar på hvorfor vi mennesker handler som vi gør – og de ligeledes dybe svar på, hvordan vi mennesker kan handle for at skabe sundhed og leve et liv med balance, mening og lykke.

  Denne rejse har ført mig igennem mange dybe studier af menneskets bevidsthed og beskaffenheden af kaos og kosmos – både akademiske studier og de studier af virkeligheden som ikke byder på beskyttende distance, men er direkte kontakt med personlig, dyb lidelse.

  Barnets naturlige undren og uvillighed til at gentage løgne, som f.eks. at kejserens nye klæder rent faktisk findes, eller at hans giftige røg er god for os - var starten for os alle, da vi var små – og vi kender alle glæden ved at finde ud af, hvad der er sandt og hvad der rent faktisk fungerer.

  Den videnskabelige metode samt den indsigt, som en fokuseret introspektiv disciplin bringer er stadig grundlæggende værktøjer for mig, og har ført til, at jeg underviser i bl.a. Pilates og Yoga som praksisser, der kan bringe heling. At undervise Pilates træning er for mig at dele den heling og glæde som processen at træne Pilates er – og jeg glæder mig til at guide jer igennem gode timer sammen, hvor I ånder bevidst og træner jeres muskler og hele bevægeapparatet fra top til tå.

  Jeg har undervist Pilates og Yoga i ca. 15 år og har anvendt dem til som værktøjer til at hele mennesker fra stærke smerter pga. rygskader mm.

   

  Når jeg ikke er underviser, er jeg Psykoterapeut.
  Jeg giver terapi, coaching og rådgivning. Psykologiske, følelsesmæssige, sociale og neurologiske problemer samt psykometri og psykopatologi er områder, hvor jeg kan hjælpe og rådgive.

   

  Jeg har arbejdet i USA og rejst meget i Asien.

Yoga - Ekstra hold i Gråsten

v. Henrik Hansen


Yoga der styrker din hjerne og krop – få større fysisk og psykisk velvære

Har du tidligere overvejet yoga, men ikke følt dig klar? Så kunne det være, at din tid er kommet nu.

Dette yogahold er for dig, der ønsker mere bevægelighed og smidighed og at indgå i et træne-fællesskab men foretrækker at træne i rolige omgivelser. Her er alle velkommen, uanset om man har prøvet yoga før eller ej. Sammen med resten af holdet vil du opleve, hvor sjovt man kan have det – også til yoga – og hvordan man hen ad vejen gradvist genfinder og genskaber det bedste af barndommens bevægelighed i krop og sind.

På dette hold gør vi brug af elementer fra hatha yoga, vinayasa yoga, yin yoga og andre former for bevægelses- og kropsintegration. Undervisningen er baseret på den viden, der er i de vigtigste kilder til yoga samt de nyeste indsigter fra den moderne videnskabs undersøgelser af virkninger på hjernen, nervesystemet og kroppens øvrige fysiologi.

Har du spørgsmål til undervisningen så kontakt mig gerne på henrik@menneskesund.dk

Jeg glæder mig til at møde dig :-)


Praktisk info

Til yoga skal du medbringe: en yoga måtte, der ikke er glat, som ikke kan trækkes ud af form ved at hive i den med fingrene og som ikke er alt for tyk. 5-6 mm er nok. Shorts og t-shirt, eller noget andet tøj, du kan bevæge dig i. Der er ingen krav til at være smart eller dyrt påklædt. Funktionelt og individuelt er godt.

Vi træner yoga med bare tæer – sko og sokker er i vejen. Husk at medbringe vand - vi får varmen sammen ;-)Nummer
222106 - Yoga - Ekstra hold i Gråsten
Første mødegang
tirsdag den 20.09.22 kl. 19:45 - 20:45
Undervisere
Adresse

Ahlmannsparken Gråsten, Ahlefeldvej 4, 6300 Gråsten

Se på kort

Mødegange
12
Ny pris (hold er startet)
Almen
DKK 75,00 450,00
tirsdag den 20.09.22
Er blevet afholdt
tirsdag den 27.09.22
Er blevet afholdt
tirsdag den 04.10.22
Er blevet afholdt
tirsdag den 11.10.22
Er blevet afholdt
tirsdag den 25.10.22
Er blevet afholdt
tirsdag den 01.11.22
Er blevet afholdt
tirsdag den 08.11.22
Er blevet afholdt
tirsdag den 15.11.22
Er blevet afholdt
tirsdag den 22.11.22
Er blevet afholdt
tirsdag den 29.11.22
Er blevet afholdt
tirsdag den 06.12.22

Kl. 19:45 - 20:45

Henrik Hansen

Ahlefeldvej 4, 6300 (Lokale 3)

Se på kort

tirsdag den 13.12.22

Kl. 19:45 - 20:45

Henrik Hansen

Ahlefeldvej 4, 6300 (Lokale 3)

Se på kort