• headline

  Velkommen til LOF Skanderborg

  Bliv inspireret af alle vore spændende emner og tilmeld dig et hold allerede i dag.

 • headline

  Sommerhøjskole

  SOMMERHØJSKOLE ER PT BOOKET

  Læs mere her
 • headline

  Hvad vil du gå til?

  LOF byder på mange forskellige hold i 2022

  Klik her og læs om kurserne
 • headline

  LOF Kreative kurser

  LOF er for alle. Vi tilbyder kurser for dig der ønsker fællesskab, motion, kreative hold, læring eller kor. Her ses et Keramik og Raku hold

  Du kan tilmelde dig her

Stenhugning

Stenhugning Tirsdag

Det handler om at finde det spontane og kreative frem og prøve kræfter af med sten og værktøj. Vi hjælper og støtter hinanden undervejs. Kom og vær med i vore lokaler på Vester Mølle. Værkstedet er indrettet med ventilation/udsugning.

Tilmeld dig her

Stenhugning Torsdag

Det handler om at finde det spontane og kreative frem og prøve kræfter af med sten og værktøj. Vi hjælper og støtter hinanden undervejs. Kom og vær med i vore lokaliteter på Vester Mølle. Værkstedet er indrettet med ventilation/udsugning.

Tilmeld dig her

Duelighedsbevis og Fotografering

Duelighedsbevis

Vil du kunne navigere, forstå søkort, kende søens færdselsregler, sejle sikkert og kunne manøvrere en mindre motorbåd, så er dette kursus noget for dig.

Tilmeld dig her

Fotografering

Vi håber at kunne gentage succesen og udbyde et fotokursus i efteråret 2022. Følg med her på hjemmesiden eller skriv til skanderborg@lof.dk

 

Kor

Skanderborg koret

Koret synger originale og nye arrangementer af et bredt repertoire af nye og gamle sange – danske såvel som udenlandske – fra ballader og viser over rytmiske arrangementer til swing/jazz og popsange. Der synges til akkompagnement af klaver

Tilmeld dig koret her

Syng sammen-syng dig glad

Kan du lide at synge, så meld dig på dette sanghold. Holdet er for dem der gerne vil synge, uanset forudsætninger. Vi varmer stemmerne op og synger enstemmigt sange til klaver akkompagnement.

Tilmeld dig koret her

Alken koret

Erfaren korleder der vægter sangglæde og fællesskab .Alken koret synger rytmiske sange, glade og melankolske, gospel og pop. Der bruges noder og gehør. Kom med dit eget sang-apparat.

Tilmeld dig koret her

Kreative fag

Keramik og Raku Maj 2022

Kom og vær med i et hyggeligt fællesskab. Vi arbejder med Raku, som er en traditionel japanske glasur brænding, som giver fantastiske farver og udtryk. Du kan dreje, lave relieffer, benytte plade -og pølseteknik til de emner du ønsker.

Tilmeld dig her

Motion og sundhed.

Hensynstagende yoga

Hensynstagende yoga er for dig med særlig hensyn. Har du spørgsmål skriv til skanderborg@lof.dk

Læs mere om holdet her

Hensynstagende yoga

Velegnet til dig, der har skader der skal tages hensyn til. Til dig der har været i et længere sygdomsforløb og dig der er ramt af stress.

Læs mere her

Vandgymnasik

Vi starter bassintræning op igen til efteråret men er i gang med planlægningen. Hold øje med de kommende hold her.

 

Foredrag