Bag om smagen

Bag om smagen handler om den gode smag og de unikke lokale madoplevelser.

Aldrig før har danskerne været så optagede af madoplevelser og oprindelse af vores fødevarer, samtidig med, at dygtige kokke har gjort Danmark verdenskendt for vores gastronomiske kunnen. LOF vil gerne bidrage til at give dig unikke smagsoplevelser, viden og kendskab til lokale råvarer, produktion, kunsten at lave mad samt ikke mindst at finde spiselige elementer i naturens eget spisekammer. Konceptet ’Bag smagen’ er med til at skabe nye rammer med fokus på kvalitet, smag, madoplevelser, samvær og fælles måltider.

Find særarrangementer og unikke smagsoplevelser i hele landet: Rundvisninger, food talks, masterclasses, sanketure og smagninger.

Se temahjemmesiden for Bag om smagen

Hovedstadområdet

Hovedstadområdet

Sjælland og øerne

Sjælland og øerne

Syddanmark

Syddanmark

Midtjylland

Midtjylland

Nordjylland

Nordjylland

Bornholm

Bornholm

Sorter efter

lørdag den 02.11.24

Kinesisk Street Food

  • Ledige pladser
  • Slagelse
  • Er startet - kl. 13:00 - 16:00 om lørdagen

Tag med på en spændende rejse gennem den kinesiske gadekøkkens verden og lær hvordan du kan tilberede sunde og nemme retter derhjemme. Dette kursus vil introducere dig til en række autentiske opskrifter på populære kinesiske gadekøkkensfavorit...

Se hold og info

lørdag den 30.11.24

Fyldte (jule)chokolader - Sønderborg 30/11

  • Venteliste
  • Sønderborg
  • lørdag den 30.11.24 kl. 10:00 - 13:00

På denne workshop lærer du at lave spejlblanke, fyldte chokolader med lækkert julet fyld i form af marcipan, nougat og likør. Du lærer om chokoladetemperering (og vi bruger god kvalitetschokolade), og får masser af lækre chokolader med hjem til...

Se hold og info

søndag den 01.12.24

Fyldte chokolader med honningkaramel o.l. - søndagsworkshop

  • Ledige pladser
  • Solrød Strand
  • søndag den 01.12.24 kl. 10:00 - 14:30

Fyldte chokolader kan umiddelbart virke som noget, der vil tage år at lære. Det er dog slet ikke så svært, og stoltheden kender ingen grænser første gang, at man serverer et stykke chokolade, fyldt med blød honningkaramel. Der laves 5-7 forskellig...

Se hold og info

lørdag den 07.12.24

Fyldte chokolader med honningkaramel o.l. - lørdagsworkshop

  • Ledige pladser
  • Køge
  • lørdag den 07.12.24 kl. 10:00 - 14:30

Fyldte chokolader kan umiddelbart virke som noget, der vil tage år at lære. Det er dog slet ikke så svært, og stoltheden kender ingen grænser første gang, at man serverer et stykke chokolade, fyldt med blød honningkaramel. Der laves 5-7 forskellig...

Se hold og info

søndag den 08.12.24

Fyldte chokolader med honningkaramel o.l. - søndagsworkshop

  • Ledige pladser
  • Roskilde
  • søndag den 08.12.24 kl. 10:00 - 14:30

Fyldte chokolader kan umiddelbart virke som noget, der vil tage år at lære. Det er dog slet ikke så svært, og stoltheden kender ingen grænser første gang, at man serverer et stykke chokolade, fyldt med blød honningkaramel. Der laves 5-7 forskellig...

Se hold og info

tirsdag den 10.12.24

Fyldte chokolader med honningkaramel o.l. - tirsdagsworkshop

  • Ledige pladser
  • Ringsted
  • tirsdag den 10.12.24 kl. 17:00 - 21:30

Fyldte chokolader kan umiddelbart virke som noget, der vil tage år at lære. Det er dog slet ikke så svært, og stoltheden kender ingen grænser første gang, at man serverer et stykke chokolade, fyldt med blød honningkaramel. Der laves 5-7 forskellig...

Se hold og info

lørdag den 14.12.24

Fyldte chokolader med honningkaramel o.l. - lørdagsworkshop

  • Ledige pladser
  • Smørum
  • lørdag den 14.12.24 kl. 10:00 - 14:30

Fyldte chokolader kan umiddelbart virke som noget, der vil tage år at lære. Det er dog slet ikke så svært, og stoltheden kender ingen grænser første gang, at man serverer et stykke chokolade, fyldt med blød honningkaramel. Der laves 5-7 forskellig...

Se hold og info

torsdag den 09.01.25

Knækbrød med surdej

  • Ledige pladser
  • Frederikssund
  • torsdag den 09.01.25 kl. 17:00 - 21:00

Kurset er for dig, der allerede har lært at bage med surdej, men som ønsker mere inspiration og gode tips - vi bager bl.a. knækbrød lavet på surdej og mange andre lækre sager.Surdej anvendes som hævemiddel og smagsgiver med en kæmpe gevinst ikke a...

Se hold og info

onsdag den 15.01.25

Superfoods – antiinflammatorisk madlavningsworkshop

  • Ledige pladser
  • Slagelse
  • onsdag den 15.01.25 kl. 16:30 - 20:30

Har du svært ved at indtage tilstrækkelige mængder grøntsager i din antiinflammatoriske kost? Lad os sammen udforske en verden af grønne superfoods og lære hvordan du nemt kan integrere dem i dine måltider! På vores madlavningsworkshop vil du...

Se hold og info

Kikærter for begyndere - onsdagsworkshop

  • Ledige pladser
  • Roskilde
  • onsdag den 15.01.25 kl. 18:00 - 21:30

Kikærter kan meget mere end humus og falafel. Kikærter og bælgfrugter er også en ny - eller genopdaget - måde at spise mere bæredygtigt og klimavenligt.På dette kursus hører du om kikærternes verden, og vi skal lave gryderetter, salater, snacks, b...

Se hold og info

mandag den 20.01.25

Brødkursus, level 2 v. Hanne Lensch - Broager skole

  • Ledige pladser
  • Broager
  • mandag den 20.01.25 kl. 17:45 - 21:00

Fortsætter brødkursus, for dig, der har deltaget på ét af Hanne Lenschs andre brødkurser, eller er (let)øvet bager. Denne mødegang er fokus på pizzadej og focaccia i forskellige variationer.Alle får deres brød med hjem - husk derfor at medb...

Se hold og info

mandag den 27.01.25

Brødkursus, level 2 v. Hanne Lensch - Broager skole

  • Ledige pladser
  • Broager
  • mandag den 27.01.25 kl. 17:45 - 21:00

Fortsætter brødkursus, for dig, der har deltaget på ét af Hanne Lenschs andre brødkurser, eller er (let)øvet bager. Denne mødegang er fokus på rugbrød - bl.a. Sønderjysk rugbrød. Medbring gerne din egen surdej hvis du har. Alle får deres br...

Se hold og info

onsdag den 12.02.25

Bælgfrugter for begyndere - onsdagsworkshop

  • Ledige pladser
  • Roskilde
  • onsdag den 12.02.25 kl. 18:00 - 21:30

De officielle danske klimakostråd anbefaler, at vi spiser mindre kød og flere bælgfrugter – mere specifikt skal vi spise 100 g om dagen. Bælgfrugter har et højt indhold af protein, kostfibre, vitaminer og mineraler og har samtidig et lavt klimaaft...

Se hold og info

torsdag den 13.02.25

Bælgfrugter for begyndere - onsdagsworkshop

  • Ledige pladser
  • Roskilde
  • torsdag den 13.02.25 kl. 18:00 - 21:30

De officielle danske klimakostråd anbefaler, at vi spiser mindre kød og flere bælgfrugter – mere specifikt skal vi spise 100 g om dagen. Bælgfrugter har et højt indhold af protein, kostfibre, vitaminer og mineraler og har samtidig et lavt klimaaft...

Se hold og info

torsdag den 20.02.25

Sødt bagværk og rugbrød

  • Ledige pladser
  • Frederikssund
  • torsdag den 20.02.25 kl. 17:00 - 20:00

Kurset er for dig, der har lyst til at prøve at bage lækkert bagværk med surdej. Vi bager kanelsnurrer, kardemommesnurrer, rugbrød og andre skønne sager.  Der er ikke noget bedre end duften af hjemmebagt brød!   Surdej anvendes som hævemiddel...

Se hold og info

torsdag den 27.02.25

Chokoladekursus - fyldt chokolade - med Nicolaj Wium fra Hyldehuset

  • Ledige pladser
  • Snekkersten
  • torsdag den 27.02.25 kl. 17:30 - 21:00

Lær at lave dine egne fyldte chokolader. Danmarksmester Nicolaj Wium lærer dig at lave fyldte chokolader, som du også kan gøre det hjemme i dit eget køkken.Du lærer hvordan du tempererer chokoladen, så den får den helt rigtige glans og knæk. Du st...

Se hold og info

onsdag den 05.03.25

Chokoladekursus - fyldt chokolade - med Nicolaj Wium fra Hyldehuset

  • Ledige pladser
  • Rungsted Kyst
  • onsdag den 05.03.25 kl. 17:30 - 21:00

Lær at lave dine egne fyldte chokolader. Danmarksmester Nicolaj Wium lærer dig at lave fyldte chokolader, som du også kan gøre det hjemme i dit eget køkken.Du lærer hvordan du tempererer chokoladen, så den får den helt rigtige glans og knæk. Du st...

Se hold og info

onsdag den 19.03.25

Chokoladekursus - fyldt chokolade - med Nicolaj Wium fra Hyldehuset

  • Ledige pladser
  • Fredensborg
  • onsdag den 19.03.25 kl. 17:30 - 21:00

Lær at lave dine egne fyldte chokolader. Danmarksmester Nicolaj Wium lærer dig at lave fyldte chokolader, som du også kan gøre det hjemme i dit eget køkken.Du lærer hvordan du tempererer chokoladen, så den får den helt rigtige glans og knæk. Du st...

Se hold og info

torsdag den 20.03.25

Lakrids - lær at lave lækre lakridser!

  • Ledige pladser
  • Frederikssund
  • torsdag den 20.03.25 kl. 17:30 - 20:30

Er du vild med lakrids? Her lærer du at lave lakridser! Du får også viden om at eksperimentere videre derhjemme med flere slags lakridser. Holdet for dig, der elsker lakrids, og hvor du ved, hvad der er i. Vi bruger gode råvarer, naturligvis!Holde...

Se hold og info

lørdag den 26.04.25

Lav dine egne olier til kosmetik - lørdagsworkshop

  • Ledige pladser
  • Roskilde
  • lørdag den 26.04.25 kl. 10:00 - 16:00

At lave sine egne olier er et stort ønske hos mange mennesker. Dels for at være sikker på, at man ikke tilføjer sin krop unødvendige og måske skadelige stoffer.Dette kursus er netop designet til dig der ønsker at gå ud i naturen, eller i din køkke...

Se hold og info

søndag den 27.04.25

Lav dine egne olier til kosmetik - søndagsworkshop

  • Ledige pladser
  • Greve
  • søndag den 27.04.25 kl. 10:00 - 16:00

At lave sine egne olier er et stort ønske hos mange mennesker. Dels for at være sikker på, at man ikke tilføjer sin krop unødvendige og måske skadelige stoffer.Dette kursus er netop designet til dig der ønsker at gå ud i naturen, eller i din køkke...

Se hold og info

torsdag den 01.05.25

Surdej!

  • Ledige pladser
  • Frederikssund
  • torsdag den 01.05.25 kl. 18:30 - 21:30

Der er ikke noget bedre end duften af hjemmebagt brød!   Surdej anvendes som hævemiddel og smagsgiver med en kæmpe gevinst ikke alene for brødets kvalitet, men også for din fordøjelse.   Når du bruger surdej, skal dejen langtidshæve. På kur...

Se hold og info

lørdag den 03.05.25

Lav dine egne olier til kosmetik - lørdagsworkshop

  • Ledige pladser
  • Solrød Strand
  • lørdag den 03.05.25 kl. 10:00 - 16:00

At lave sine egne olier er et stort ønske hos mange mennesker. Dels for at være sikker på, at man ikke tilføjer sin krop unødvendige og måske skadelige stoffer.Dette kursus er netop designet til dig der ønsker at gå ud i naturen, eller i din køkke...

Se hold og info

søndag den 04.05.25

Lav dine egne olier til kosmetik - søndagsworkshop

  • Ledige pladser
  • Smørum
  • søndag den 04.05.25 kl. 10:00 - 16:00

At lave sine egne olier er et stort ønske hos mange mennesker. Dels for at være sikker på, at man ikke tilføjer sin krop unødvendige og måske skadelige stoffer.Dette kursus er netop designet til dig der ønsker at gå ud i naturen, eller i din køkke...

Se hold og info

tirsdag den 26.08.25

Ciderbrygning – sådan kommer du i gang

  • Ledige pladser
  • Slagelse
  • tirsdag den 26.08.25 kl. 19:00 - 20:30

Ciderbrygning - sådan kommer du i gang Har du flere æbler end du kan spise? Så brug dem til at brygge cider! På en enkelt aften får du introduktion til, hvordan du selv kan brygge lækker frisk cider. Cider er gæret æblesaft og det stormer...

Se hold og info

DEBUG: events uden url 43466 43466