Bag om smagen handler om den gode smag og de unikke lokale madoplevelser.
Aldrig før har danskerne været så optagede af madoplevelser og oprindelse af vores fødevarer, samtidig med, at dygtige kokke har gjort Danmark verdenskendt for vores gastronomiske kunnen. LOF vil gerne bidrage til at give dig unikke smagsoplevelser, viden og kendskab til lokale råvarer, produktion, kunsten at lave mad samt ikke mindst at finde spiselige elementer i naturens eget spisekammer. Konceptet ’Bag smagen’ er med til at skabe nye rammer med fokus på kvalitet, smag, madoplevelser, samvær og fælles måltider.
Find særarrangementer og unikke smagsoplevelser i hele landet: Rundvisninger, food talks, masterclasses, sanketure og smagninger.
Tag med på en spændende
rejse gennem den kinesiske gadekøkkens verden og lær hvordan du kan tilberede
sunde og nemme retter derhjemme. Dette kursus vil introducere dig til en række
autentiske opskrifter på populære kinesiske gadekøkkensfavorit...
Er
du ved at ha' rigeligt med vildt i fryseren til specielle lejligheder, som ikke
kommer tit nok?
Kniber
det med at få brugt kødet inden det har ligget for længe?
Så kom med på denne workshop, hvor du får ideer til nye hverdagsretter med...
Vi skal på dette kursus lave lækker og nem hverdagsmad med bønner, linser og
ærter. Du vil blive introduceret til alverdens forskellige bælgfrugter, deres
egenskaber, fordele og anvendelse. Vi tilbereder velsmagende og simple
vegetariske r...
Er du vild med lakrids? Her lærer du at lave lakridser! Du får også viden om at eksperimentere videre derhjemme med flere slags lakridser. Holdet for dig, der elsker lakrids, og hvor du ved, hvad der er i. Vi bruger gode råvarer, naturligvis!Holde...
Lær at lave dine egne fyldte chokolader. Danmarksmester Nicolaj Wium lærer dig at lave fyldte chokolader, som du også kan gøre det hjemme i dit eget køkken.Du lærer hvordan du tempererer chokoladen, så den får den helt rigtige glans og knæk. Du st...
På denne workshop skal vi julebage. Du vælger selv om du vil lægge ud med den lækreste julekringle (af gærdej) eller en smovset chokolade/nutella stjerne, og så laver vi alle sammen kløben og en skøn italiensk konfektkage (lavet på tørret frugt...
Drømmer du om at lære selv at kunne fremstille fyldte chokolader - så er dette kursus måske lige noget for dig.På dette chokoladekursus lærer du at temperere chokoladen, så den får det helt rigtige "knæk" og kommer blanke ud af de faste forme.Der...
På denne workshop lærer du at lave spejlblanke, fyldte chokolader med lækkert julet fyld i form af marcipan, nougat og likør. Du lærer om chokoladetemperering (og vi bruger god kvalitetschokolade), og får masser af lækre chokolader med hjem til...
Fyldte chokolader kan umiddelbart virke som noget, der vil tage år at lære. Det er dog slet ikke så svært, og stoltheden kender ingen grænser første gang, at man serverer et stykke chokolade, fyldt med blød honningkaramel. Der laves 5-7 forskellig...
Fyldte chokolader kan umiddelbart virke som noget, der vil tage år at lære. Det er dog slet ikke så svært, og stoltheden kender ingen grænser første gang, at man serverer et stykke chokolade, fyldt med blød honningkaramel. Der laves 5-7 forskellig...
Fyldte chokolader kan umiddelbart virke som noget, der vil tage år at lære. Det er dog slet ikke så svært, og stoltheden kender ingen grænser første gang, at man serverer et stykke chokolade, fyldt med blød honningkaramel. Der laves 5-7 forskellig...
Fyldte chokolader kan umiddelbart virke som noget, der vil tage år at lære. Det er dog slet ikke så svært, og stoltheden kender ingen grænser første gang, at man serverer et stykke chokolade, fyldt med blød honningkaramel. Der laves 5-7 forskellig...
Fyldte chokolader kan umiddelbart virke som noget, der vil tage år at lære. Det er dog slet ikke så svært, og stoltheden kender ingen grænser første gang, at man serverer et stykke chokolade, fyldt med blød honningkaramel. Der laves 5-7 forskellig...
Kurset er for dig, der allerede har lært at bage med surdej, men som ønsker mere inspiration og gode tips - vi bager bl.a. knækbrød lavet på surdej og mange andre lækre sager.Surdej anvendes som hævemiddel og smagsgiver med en kæmpe gevinst ikke a...
Har du svært
ved at indtage tilstrækkelige mængder grøntsager i din antiinflammatoriske
kost? Lad os sammen udforske en verden af grønne superfoods og lære hvordan du
nemt kan integrere dem i dine måltider!
På vores madlavningsworkshop vil du...
Fortsætter brødkursus, for dig, der har deltaget på ét af Hanne Lenschs andre brødkurser, eller er (let)øvet bager. Denne mødegang er fokus på pizzadej og
focaccia i forskellige variationer.Alle får deres brød med hjem - husk derfor at medb...
Fortsætter brødkursus, for dig, der har deltaget på ét af Hanne Lenschs andre brødkurser, eller er (let)øvet bager. Denne mødegang er fokus på rugbrød - bl.a. Sønderjysk rugbrød. Medbring gerne din egen surdej hvis du har. Alle får deres br...
Kurset er for dig, der har lyst til at prøve at bage lækkert bagværk med surdej. Vi bager kanelsnurrer, kardemommesnurrer, rugbrød og andre skønne sager. Der er ikke
noget bedre end duften af hjemmebagt brød!
Surdej anvendes
som hævemiddel...
Lær at lave dine egne fyldte chokolader. Danmarksmester Nicolaj Wium lærer dig at lave fyldte chokolader, som du også kan gøre det hjemme i dit eget køkken.Du lærer hvordan du tempererer chokoladen, så den får den helt rigtige glans og knæk. Du st...
Lær at lave dine egne fyldte chokolader. Danmarksmester Nicolaj Wium lærer dig at lave fyldte chokolader, som du også kan gøre det hjemme i dit eget køkken.Du lærer hvordan du tempererer chokoladen, så den får den helt rigtige glans og knæk. Du st...
Er du vild med lakrids? Her lærer du at lave lakridser! Du får også viden om at eksperimentere videre derhjemme med flere slags lakridser. Holdet for dig, der elsker lakrids, og hvor du ved, hvad der er i. Vi bruger gode råvarer, naturligvis!Holde...
At lave sine egne olier er et stort ønske hos mange mennesker. Dels for at være sikker på, at man ikke tilføjer sin krop unødvendige og måske skadelige stoffer.Dette kursus er netop designet til dig der ønsker at gå ud i naturen, eller i din køkke...
At lave sine egne olier er et stort ønske hos mange mennesker. Dels for at være sikker på, at man ikke tilføjer sin krop unødvendige og måske skadelige stoffer.Dette kursus er netop designet til dig der ønsker at gå ud i naturen, eller i din køkke...
At lave sine egne olier er et stort ønske hos mange mennesker. Dels for at være sikker på, at man ikke tilføjer sin krop unødvendige og måske skadelige stoffer.Dette kursus er netop designet til dig der ønsker at gå ud i naturen, eller i din køkke...
At lave sine egne olier er et stort ønske hos mange mennesker. Dels for at være sikker på, at man ikke tilføjer sin krop unødvendige og måske skadelige stoffer.Dette kursus er netop designet til dig der ønsker at gå ud i naturen, eller i din køkke...
Ciderbrygning
- sådan kommer du i gang
Har du flere
æbler end du kan spise? Så brug dem til at brygge cider!
På en enkelt
aften får du introduktion til, hvordan du selv kan brygge lækker frisk cider.
Cider er
gæret æblesaft og det stormer...