• Kirsten Mechlenborg
    Kirsten er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed og har en videreuddannelse i funktionelmedicin, der omhandler næringsstoffer og sygdomme.

    Hun giver individuel kostvejledning, underviser i sund kost i relation til sygdomme og holder foredrag indenfor sundhed, ernæring, livsstil og motion. 

Tip Top Tarme! - Workshop

Vidste du, at sammensætningen af dine tarmbakterier påvirker dit immunforsvar, din vægt og din hjernesundhed og kognitive funktioner?

De spiller en stor rolle også i forhold til en lang række sygdomme, men hvis du spiser nogle bestemte ting, kan du påvirke bakteriesammensætningen i tarmen i den rigtige retning.

På denne workshop lærer du at tilberede lækker mad med mange grøntsager, bælgfrugter, fibre og mange andre fødevarer, som netop er den kost, du skal spise for at få de gode tarmbakterier (præbiotika).

Dine tarme trives ikke med sukker. Her lærer du om de fødevarer, som din tarmbiota eller tarmflora trives med.

Efter workshoppen kan du tilberede retter, som giver en bedre sundhed, masser af energi og velvære i kroppen!

Praktisk info

Medbring:
2 viskestykker, 1 karklud, forklæde, mindre skåle, en god køkkenkniv, minihakker, foodprocessor og 2-3 bøtter til retter.

Værd at vide:
Råvarer er inkluderet i prisen, så der vil ikke være yderligere omkostninger. Der indkøbes fortrinsvist økologiske gode råvarer. Der bruges glutenfri råvarer. Tilmeldingsfrist 7 dage før kursusstart aht. undervisers indkøb.
Nummer
251027 - Tip Top Tarme! - Workshop
Første mødegang
lørdag den 01.03.25 kl. 10:00 - 15:15
Undervisere
Adresse

Ådalens Skole, Kornvænget 4, 3600 Frederikssund

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 770,00
lørdag den 01.03.25

Kl. 10:00 - 15:15

Kirsten Mechlenborg

Kornvænget 4, 3600 (Skolekøkkenet)

Se på kort