• Majken Belusa

    Jeg hedder Majken, er uddannet biolog og har altid godt kunne lide at være udenfor og være kreativ. Ofte bruger jeg materialer fra naturen, som f.eks. uld til vævning, katning og filtning, eller muslinger til kranse og udsmykning. Jeg finder ofte spiselige ingredienser i naturen som f.eks. brændenælder, hybenroser og kamille m.m. der kan bruges i madlavning eller til fremstilling af creme og andre hudplejeprodukter.

    På mine kurser vil jeg derfor koble biologi, de naturlige ingredienser og det kreative.

    Vel mødt


Mælkebøtte - træls eller fantastisk

På dette kursus vil du høre om mælkebøtten og dens gavnlige egenskaber. Derudover vil du smage den og lære at tilberede den som en olie, i bolledejen og som mælkebøttesaft. Vi vil gå ud og plukke nye mælkebøtter og lære at tilberede dem. Derudover vil vi lave vores egne naturpizza med mælkebøtteblomster, skvalderkål og brændenælder vi indsamler på dagen.
 
Alt i alt en dag i mælkebøtten og ukrudtets tegn. Måske du her lærer at sætte pris på dit ukrudt derhjemme og se det som en ressource i stedet for noget der skal bekæmpes? Hvem ved måske du endda vil ende med at indsamle mælkebøtter og andet ukrudt hos din nabo fordi du har spist dit eget!
 
Kom glad til en dag hvor vi både vil høste, smage og hvor I hver især kommer hjem med nogle af de produkter vi får lavet på kurset.

Praktisk info

Materiale udgift 80 kr. pr. person som afregnes til underviseren på dagen.
Nummer
4178270 - Mælkebøtte - træls eller fantastisk
Første mødegang
søndag den 26.05.24 kl. 10:00 - 13:00
Undervisere
Adresse

Vestermølle, Oddervej 80, 8660 Skanderborg

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 240,00
søndag den 26.05.24

Kl. 10:00 - 13:00

Majken Belusa

Oddervej 80, 8660 (LOF Keramikskolen)

Se på kort