Glansbileder -foredrag med Geeti Amiri

  Billetter kan kun købes via dette link: https://www.place2book.com/sw2/sales/b4q8ttpstz

  Billetter kan kun købes via dette link: https://www.place2book.com/sw2/sales/b4q8ttpstz

  Geeti Amiri er forfatter til den anmelderroste selvbiografi Glansbilleder, der beskriver hendes familieforhold og opvækst som flygtning i først Indien og siden Danmark og behandler temaer som frihedsberøvelse, storebroderens vold og hendes tvangsfjernelse
  Ved brug af sin personlige historie, der har rødder i Kabul til en opvækst på bunden af samfundet i København, giver Geeti Amiri det danske samfund et indblik i, hvordan et liv mellem to verdener skabes, som alt for ofte er præget af kulturopgør og familieoprør.

  Geeti Amiri er mønsterbryder, systemkritiker og meningsdanner.

  Hun har igennem de sidste par år markeret sig i den offentlige debats betændte emnefelt, der gælder integration, ligestilling og religion og blevet gjort til skydeskive for kritiske røster fra det politiske højre og venstre, i minoritetsmiljøerne og ude i majoritetssamfundet.
   
  Geeti Amiri evner at kvalificere den demokratiske debat med argumentets kraft, hvilket hun i 2020 vandt Hørups Debatpris for.

  Arrangeret i samarbjede med Silkeborg Bibliotekerne.

  COVID-19:

  Silkeborg Bibliotekerne overholder de gældende retningslinjer om afstand og hygiejne.Brug den opstillede håndsprit ved indgangen når du ankommer samt i en evt. pause - og husk at holde afstand.Føler du dig det mindste sløj henstiller vi til, at du bliver hjemme.Sammen passer vi på os selv og hinanden.

  Praktisk info

  For deltagelse se corona retningslinjerne her: https://lof.dk/lof-midtjylland/information/genabning-af-aftenskolen-6-maj-2021
  Nummer
  122902 - Glansbileder -foredrag med Geeti Amiri
  Første mødegang
  torsdag den 14.10.21 kl. 19:00 - 20:30
  Undervisere
  Adresse

  Medborgerhuset, Bindslevs Plads 5, 8600 Silkeborg

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Pris inkl. gebyr
  DKK 95,00
  torsdag den 14.10.21

  Kl. 19:00 - 20:30

  Geeti Amiri

  Bindslevs Plads 5, 8600 (Sal A)

  Se på kort