Foto: Simon Høegmark, Vinatur

  Naturens helbredende kræfter

  Brug naturen til at få et stærkere helbred og mere livsglæde.
  Simon præsenterer på en spændende og indlevende måde, hvor mange positive gevinster, der er ved at opholde sig mere i naturen. Naturen kan både fremme vores krop og trivsel samt booste immunforsvaret og øge vores mentale sundhed. Simon tager udgangspunkt i den nyeste forskning og viden om naturens gavnlige virkninger på vores krop, hjerne, følelser, sanser og immunforsvar, og han fortæller inspirerende om, hvordan sansninger og stemninger i naturen ligefrem kan have en helbredende effekt på os.
   
  Kom med på en tidsrejse og få et inspirerende indblik i vores unikke krop og sind, og de urinstinkter, vi har nedarvet fra vores tidlige forfædre, som levede i og af naturen. Der er nemlig meget, vi kan lære af jæger-/samlerkulturen ift. vores moderne, travle liv. Simon fortæller, hvordan denne forståelse af vores egen natur kan hjælpe os til at få en større balance, nærvær og glæde ind i vores liv.
   
  Simon fortæller helt konkret, hvordan vi kan få mere natur ind i hverdagen, og hvordan vi selv kan være med til at forstærke naturens positive indvirkninger. Inspirationen til at tænke naturen mere ind i hverdagslivet kan både være til gavn for os selv i vores privatliv, til gavn for de mennesker vi hjælper gennem vores arbejde samt være med til at styrke arbejdsglæde og fællesskab i vores arbejdsliv.

  Foredraget er i samarbejde mellem Sundhedscenter Viborg og LOF Midtjylland.
  Nummer
  4290311 - Naturens helbredende kræfter
  Første mødegang
  tirsdag den 29.10.24 kl. 19:00 - 21:00
  Undervisere
  Adresse

  Sundhedscenter Viborg, Toldboden 1, 8800 Viborg

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Almen
  DKK 130,00
  tirsdag den 29.10.24

  Kl. 19:00 - 21:00

  Simon Høegmark

  Toldboden 1, 8800 (BOKA-kantinen)

  Se på kort