Sara Galbiati, Gyldendal Medie, 2022
  • Jacob Mark
    Jacob kom tidligt ind i politik. Som 14-årig meldte han sig ind i SF Ungdom og som 18-årig blev han valgt som det yngste byrådsmedlem i Køge nogensinde. I 2015 blev han valgt til Folketinget, som ordfører for alt, hvad der havde med børn og unge at gøre. Senere blev han også gruppeformand for SF.

Fartblind

Jacob Mark er medlem af Folketinget og er en af SF’s profiler. På få år gik han fra at være en ung, ukendt politiker til at få femteflest personlige stemmer i hele Danmark. Samtidig solede han sig i politiske resultater og virale statusopdateringer på Facebook. Men prisen var høj – han blev nemlig så syg af stress, at han i en periode mistede det meste af synet.

Jacob kom tidligt ind i politik. Som 14-årig meldte han sig ind i SF Ungdom og som 18-årig blev han valgt som det yngste byrådsmedlem i Køge nogensinde. I 2015 blev han valgt til Folketinget, som ordfører for alt, hvad der havde med børn og unge at gøre. Senere blev han også gruppeformand for SF. Men den karriere, der hurtigt og med stor gennemslagskraft havde givet Jacob de mange opture og det imponerende CV, vendte pludseligt 180 grader, da han blev syg.

Forsiderne blev ryddet, da Jacob i november 2021 fortalte, at han som følge af stress havde mistet store dele af sit syn. I hans bog, “Fartblind”, fortæller han hudløst ærligt og meget personligt om hans virkelighed i top-politik: tempofyldte år med valgkampe, shitstorme, #MeToo og både sejre og tab. Opslidende år, der førte til stress, angst, sygemelding og livskrise. Samtidig er det også en håbefuld fortælling om Jacobs kamp for at komme tilbage på ny, og den ubetingede kærlighed, han mødte på sin vej tilbage fra stress. 

Foredraget er historien om, hvordan Jacob Mark blev så syg med stress, at han næsten blev blind - og vejen tilbage til arbejdet fra den svære stresssygdom som så mange i Danmark er ramt af.

Nummer
4290211 - Fartblind
Første mødegang
onsdag den 06.11.24 kl. 19:00 - 20:30
Undervisere
Adresse

Viborg Musiksal, Gravene 25, 8800 Viborg

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 175,00
onsdag den 06.11.24

Kl. 19:00 - 20:30

Jacob Mark

Gravene 25, 8800 (Salen)

Se på kort