• Jørgen Gluver

    Tidligere bolsje-dreng – landsholdsspiller i håndbold.

    Jørgen Gluver er tidligere tophåndboldspiller og nuværende håndboldtræner. Han er bl.a. uddannet Fitness Headcoach-instruktor og EHF Mastercoach Pro Trainer. Er tilknyttet Dansk Håndboldforbund.Foredrag om kost og motion - og hvordan man ændrer vaner

Hvordan kan du ændre dine vaner – ikke mindst dine spisevaner – og hvordan kommer du i gang? Det er små skridt, der skal til. Tag dem i den rigtige rækkefølge og du kommer stadig fremad.
Hvordan virker forbrændingen og fordøjelsen? Hvad med mængder? Hvor meget skal der til? Hvor lidt skal der til? Hvordan sammensætter du din kostplan i en ganske almindelig hverdag, hvor hele familien skal have mad og det skal fungere uden alt for mange dikkedarer?

Og hvad med motion, hvad kan du gøre og hvor nemt er det at implementere i hverdagen? Den bedste motion er den, du får lavet, og ikke den, alle de andre snakker om. Hvad kan motivere dig? Hvad får dig op af stolen?

Jørgen Gluver er selv en ”voksen mand” og har ændret sin kost og sine vaner, og derfor er gået fra en vægt på 152 kg til de nuværende 111 kg Han ved fra egen erfaring, at der ikke er nogle lette løsninger – men det gælder om at finde det, som virker – også i længden.
Ligeledes vejleder han sine spillere i hvordan de skal spise for at præstere optimalt – ligeså med træning. Mange gange er små ændringer nok til at gøre en stor forskel.

Jørgen Gluver er tidligere tophåndboldspiller og nuværende håndboldtræner. Han er bl.a. uddannet Fitness Headcoachinstruktor og EHF Mastercoach Pro Trainer. Er tilknyttet Dansk Håndboldforbund.

Fra januar 2023 bliver der et hold kun for mænd "Motion og fællesskab" med Jørgen Gluver som underviser. 10 mødegange og fællesspisning hver anden gang. Se mere under holdnr. 3141018.

Nummer
3195018 - Foredrag om kost og motion - og hvordan man ændrer vaner
Første mødegang
torsdag den 12.01.23 kl. 19:00 - 21:30
Undervisere
Adresse

Bjerringbro Idrætscenter, Vestre Ringvej 7, 8850 Bjerringbro

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 95,00
torsdag den 12.01.23

Kl. 19:00 - 21:30

Jørgen Gluver

Vestre Ringvej 7, 8850 (Mødelokale 6)

Se på kort