Det er bare at tage sig sammen

  Foredrag med Katrine Gisiger, kognitiv kostvejleder, forfatter og podcast-vært

  Mener du, at det er nemt at tabe sig og holde vægten ved lige, at alle tykke mennesker skal droppe de dårlige undskyldninger og bare tage sig sammen? Så er det her foredrag nok ikke noget for dig.
  Foredraget er til dig, der slavisk har fulgt flere forskellige slankekure og har forbud og restriktioner. Men du har taget kiloene på igen - og igen.
  Det er til dig, der har mistet motivationen og lysten til at dyrke motion og spise grøntsager og er forvirret over alt det modstridende, du får at vide om, hvad man skal og ikke må spise.
  Og det er til dig, der har undret dig gevaldigt over, hvorfor du ikke bare lader chokoladen være, når du jo så gerne vil tabe dig, men bestemt ikke på den nysgerrige, venlige måde.
  Nærmere beskrevet som en selvbebrejdende dårlig samvittighed, der fortæller dig at du er svag, doven og dum, at du burde dit og dat og har rygrad som en regnorm.
  Du vil få en række værktøjer til at kæmpe dig ud af overspisning, så du kan opleve at have kontrol igen og slippe ud af alt-eller-intet-fælden.
  Katrine giver ikke et quick-fix eller en smutvej til et hurtigt vægttab. Hun giver derimod en guide til en svær og krævende proces, som kun er for de modige. Tør du?
  Katrine er professionsbachelor i ernæring og sundhed og har taget kurser i kognitiv terapi, mindfulness og stresscoaching.

  Praktisk info

  For deltagelse se corona retningslinjerne her: https://lof.dk/lof-midtjylland/information/genabning-af-aftenskolen-6-maj-2021
  Nummer
  152902 - Det er bare at tage sig sammen
  Første mødegang
  onsdag den 27.10.21 kl. 19:00 - 21:00
  Undervisere
  Adresse

  Sundhedscenter Viborg, Toldboden 1, 8800 Viborg

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Almen
  DKK 95,00
  onsdag den 27.10.21

  Kl. 19:00 - 21:00

  Katrine Gisiger

  Toldboden 1, 8800 (BOKA-kantinen)

  Se på kort