• Birte Mølgaard

    Birte Mølgaard er billedkunstner, uddannet på Kunsthåndværkerskolen i Kolding, linien for Tegning og Grafik, 1977-1981. Hun underviser i en række emner som, Maleri og komposition, Akvarel, Croquis mm.

Angsten hører med til at være menneske

Dette foredrag handler om baggrunden for forskellige former for angst og giver konkrete bud på, hvad du selv kan gøre for at forhindre angst og bekymring i at dominere dit liv og stoppe dig i at gøre det, du gerne vil.

Social fobi, panikangst og agorafobi (angst for at forlade hjemmet) er noget som mange kender til og går alene med. Alene ved at nærme sig emnet angst og begynde at interessere sig for at forstå sig selv, er man allerede på vej til at dæmpe angstens magt.

I foredraget vil du høre om, hvordan kognitiv adfærdsterapi er effektiv ved at bearbejde negative. Automatiske forestillinger om, at der vil ske noget slemt i fremtiden, og ved konkret træning i gradvist at klare de situationer, man har fået for vane at undgå. Mange fobier kan enkelt kureres på denne måde.

Foredraget kan være noget for dig, hvis du kender til angstproblemer, hvis du er pårørende, eller blot hvis du er interesseret i emnet. Alle er velkomne, og der er plads til spørgsmål.

Foredragsholderen er psykoterapeut med mange års erfaring med forløb for angstramte og er indehaver af Angst- og fobiskolen Viborg, som tilbyder individuelle forløb.

Nummer
3290010 - Angsten hører med til at være menneske
Første mødegang
mandag den 02.10.23 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere
Adresse

LOF Midtjylland, Vævervej 10 C, 1. sal, 8800 Viborg

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 95,00
mandag den 02.10.23

Kl. 19:00 - 21:00

Birte Mølgaard

Vævervej 10 C, 1. sal, 8800 (Foyeren)

Se på kort