Majbritt Mørk Iversen

Jeg hedder Majbritt Mørk Iversen og har siden 2000 arbejdet med sanseintegration hos børn. Sanseintegration er mit hjertebarn og min passion! 

Jeg har taget udenlands for at få den nyeste viden indenfor sanseintegration,og børns motoriske udvikling, som ikke ses i Danmark. Siden 2014 har jeg drevet Motorikspecialisten, hvor jeg vejleder forældre og hjælper børn med sanseintegration og motoriske udfordringer gennem leg og øvelser. Jeg ser hurtige resultater ved at have et intensivt forløb, hvor jeg har nogle helt unikke redskaber. Med et individuelt forløb, kan jeg give dit barn det fundament, som I har brug for.

Børn med særlige behov, har jeg altid engageret mig i. Da jeg som nyuddannet afspændingspædagog begyndte at arbejde med børns motorik, blev jeg meget interesseret i de børn, der stak lidt ud, de børn som ikke kunne slå kolbøtter, havde svært ved at koncentrere sig og lignende. 

Derfor har jeg specialiseret mig indenfor sanseintegration, for at hjælpe børnene med at styrke deres håndtering af sanser man får i løbet af en dag.

Kontaktoplysninger

Kurser med Majbritt Mørk Iversen