• Lars Høgh-Hansen

    Lars Høgh-Hansen har gennem de sidste 35 år arbejdet som autodidakt kogemand til selskaber, fødselsdage, bryllupper, konfirmationer og andre fester. Interessen og viden om madlavning kommer hjemmefra - hvor han er vokset op med madlavning og senere som assistance til sin mor på en kro lidt uden for Aalborg. De seneste år har Lars sammen med sin hustru drevet caféen Hos Vivi - Café og Smageri - hvor der var fokus på mad, og hvor smagen var det fremherskende.

    Har du spørgsmål til kursets faglige indhold, er du velkommen til at kontakte Lars på mobil: 29700148 eller mail: hosvivi@outlook.com

Madhold for dig, der vil lære madlavning fra bunden


Vil du lære madlavning helt fra bunden? Måske har du bare aldrig lært det, måske er du blevet alene og har aldrig før stået for madlavningen i dit hjem ... På dette kursus får du introduktion til alle basiselementerne i madlavning. Madlavning er et vigtigt element i vores dagligdag, det er bare aldrig rart at være helt uden erfaring. Derfor har vi lavet dette hold, hvor du kan starte som helt novice, eller hvor du har lidt viden. 

 

På holdet vil vi gennemgå og lave alt fra de klassiske nemme retter til aftensmad og frokost samt nogle af de hele elementære elementer i kogning og stegning.

Vi skal lave sovs, stege kød i både ovn og på pande, koge en suppe, og vi skal lave omelet, kartoffelmos og meget andet fra det danske køkken.

Har du lyst til at komme og få udvidet dine færdigheder, så du selv kan lave hjemmelavet mad til dig og gæster, så er dette holdet, hvor ingen kan for lidt, men alle kan noget, når vi er færdige. Og du møder andre og har det hyggeligt.

 

Underviser på holdet er Lars Høgh-Hansen, som tidligere drev caféen Hos Vivi i Frederikssunds gågade. I caféen var de klassiske retter fra det danske køkken et af flere kendetegn. Lars vil undervejs i de 10 mødegange sikre, at du kan gå hjem og lave mad selv.

Praktisk info

Forventet råvarepris til hver aften er ca. 100 kr. pr. deltager, som afregnes direkte med underviser. Ved afbud inden for 2 dage før undervisningen, bedes du betale for ingredienser trods afbuddet aht. undervisers indkøb.

Medbring forklæde, karklud, viskestykke og godt humør.

Når du ankommer til skolekøkkenets indgang, er der både et køkken til højre og til venstre, du skal gå ind i køkkenet til venstre.

Nummer
242132 - Madhold for dig, der vil lære madlavning fra bunden
Første mødegang
onsdag den 18.09.24 kl. 16:00 - 18:35
Undervisere
Adresse

Ådalens Skole, Kornvænget 4, 3600 Frederikssund

Se på kort

Mødegange
10
Pris
Almen
DKK 1800,00
onsdag den 18.09.24

Kl. 16:00 - 18:35

Lars Høgh-Hansen

Kornvænget 4, 3600 (Skolekøkkenet)

Se på kort

onsdag den 25.09.24

Kl. 16:00 - 18:35

Lars Høgh-Hansen

Kornvænget 4, 3600 (Skolekøkkenet)

Se på kort

onsdag den 02.10.24

Kl. 16:00 - 18:35

Lars Høgh-Hansen

Kornvænget 4, 3600 (Skolekøkkenet)

Se på kort

onsdag den 09.10.24

Kl. 16:00 - 18:35

Lars Høgh-Hansen

Kornvænget 4, 3600 (Skolekøkkenet)

Se på kort

onsdag den 23.10.24

Kl. 16:00 - 18:35

Lars Høgh-Hansen

Kornvænget 4, 3600 (Skolekøkkenet)

Se på kort

onsdag den 30.10.24

Kl. 16:00 - 18:35

Lars Høgh-Hansen

Kornvænget 4, 3600 (Skolekøkkenet)

Se på kort

onsdag den 06.11.24

Kl. 16:00 - 18:35

Lars Høgh-Hansen

Kornvænget 4, 3600 (Skolekøkkenet)

Se på kort

onsdag den 13.11.24

Kl. 16:00 - 18:35

Lars Høgh-Hansen

Kornvænget 4, 3600 (Skolekøkkenet)

Se på kort

onsdag den 20.11.24

Kl. 16:00 - 18:35

Lars Høgh-Hansen

Kornvænget 4, 3600 (Skolekøkkenet)

Se på kort

onsdag den 27.11.24

Kl. 16:00 - 18:35

Lars Høgh-Hansen

Kornvænget 4, 3600 (Skolekøkkenet)

Se på kort