Foredrag m. Jerk W. Langer - 17/9 Sønderborg

Anti-inflammatorisk kost, faste & collagen

Jerk W. Langer er læge, bestsellerforfatter og den første til at introducere begrebet anti-inflammatorisk kost i Danmark. Kom og hør når Jerk fortæller om den nyeste viden inden for faste, collagen og den anti-inflammatoriske kost, som ikke kun hjælper os til at leve energifyldt og i fuldt vigør, men som også kan have medicinsk effekt i forhold til at lindre smerter, få blodtryk og kolesterol på plads, bevare en skarp hukommelse, styrke knoglerne og meget mere.

 

Det er aldrig for sent at hanke op i sit helbred, siger Jerk, så kom og bliv inspireret, få måske et kærligt puf bagi og en spændende aften med god lejlighed til at få svar på dine spørgsmål undervejs.

 

Jerk W. Langer er læge og forfatter til en række bøger, bl.a. '21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost', 'Collagen – stærk, sund og smertefri', og senest ’Faste uden sult’. Han har været vært i flere tv-programmer, bl.a. TV2-serien 'En kur der dur', og alt hans materiale tager udgangspunkt i nyeste forskning.

 

Foredraget afholdes i auditoriet på Sønderborg Kaserne. Parkering i kasernegården eller P-huset ved siden af. Auditoriet ligger på 4. sal (der er elevator i gadeplan), og i enden længst henne mod P-huset og hotel Alsik.

Nummer
242904 - Foredrag m. Jerk W. Langer - 17/9 Sønderborg
Første mødegang
tirsdag den 17.09.24 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere

Adresse

Sønderborg Kaserne, Gerlachsgade 5B, 5. Sal, 6400 Sønderborg

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 199,00
tirsdag den 17.09.24

Kl. 19:00 - 21:00

Gerlachsgade 5B, 5. Sal, 6400 (Auditoriet, 4. sal)

Se på kort