• Meiya Gan Thorlaksson
    Portræt af underviser Maiya Gan Thorlaksson

    Jeg har en 200 timers yogalæreruddannelse fra Indien, og er uddannet pilates lærer og personlig træner i Danmark. Jeg har undervist i yoga, pilates, TRX og bodyfit i aftenskole, fitnesscenter og yogastudioer. 

    Jeg vælger effektive øvelser tilpasset til dig, dit eget niveau og behov, og sørger for at du blive guidet sikkert, motiverende og behageligt igennem øvelserne.

    Jeg er en energisk, motiverende og hensyntagende underviser, som elsker at hjælpe andre med at forbedre deres liv gennem træning. I min fritid dyrker jeg styrketræning, crossfit, holdtræning og løb.

    Jeg glæder mig til at møde dig på mine forskellige motionshold.

Superfoods – antiinflammatorisk madlavningsworkshop

Grønne superfoods - lær hvordan du får nok af dem

Har du svært ved at indtage tilstrækkelige mængder grøntsager i din antiinflammatoriske kost? Lad os sammen udforske en verden af grønne superfoods og lære hvordan du nemt kan integrere dem i dine måltider!

På vores madlavningsworkshop vil du opdage en bred vifte af lækre og nærende grøntsager, der ikke kun er rige på antioxidanter og næringsstoffer, men også hjælper med at reducere inflammation i kroppen. Vi vil fokusere på innovative tilberedningsmetoder og krydringer, der forvandler grøntsagerne til lækre og tilfredsstillende retter.

Gennem praktiske demonstrationsøvelser og hands-on madlavningssessioner vil du blevet guidet gennem processen med at forberede en række farverige og velsmagende grøntsagsretter.

Vi vil også diskutere praktiske tips til at integrere mere grønt i din daglige kost og hvordan du kan planlægge og forberede måltider på forhånd for at sikre, at du når dit daglige mål på 800-1000 g grøntsager.

Denne workshop er perfekt til dig, der ønsker at opdage glæden ved at spise mere grønt og forbedre dit helbred og velvære gennem en antiinflammatorisk kost.

Gør dig klar til at omfavne en grønnere livsstil og nyd de utallige fordele ved at inkludere mere grønt i din kost på vores inspirerende madlavningsworkshop


Elsker du mad og drikke, så kig på LOF's mange aktiviteter rundt om i landet. Se vores kurser her: bagomsmagen

Praktisk info

Medbring: Drikkevarer, viskestykker, en klud, forklæde og beholdere til rester.


Udgifter til råvare til være ca. 100 kr, som afregnes direkte til underviseren på dagen.
Nummer
242030 - Superfoods – antiinflammatorisk madlavningsworkshop
Første mødegang
lørdag den 07.09.24 kl. 13:00 - 17:00
Undervisere
Adresse

Marievangsskolen, Holmstrupvej 7, 4200 Slagelse

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 350,00
lørdag den 07.09.24

Kl. 13:00 - 17:00

Meiya Gan Thorlaksson

Holmstrupvej 7, 4200 (Køkkenet)

Se på kort