• Irene Liechti

    Jeg har altid været glad for at bage – både da jeg var barn og ung og senere sammen med mine børn. Da min mand for 15 år siden fandt ud af, at han ikke kunne tåle gluten – og laktose – satte det min bagning på prøve.

    Jeg kunne ikke længere bage brød og kager, som jeg plejede. Kager kunne man forholdsvis nemt bage glutenfrit – men et godt brød var næsten umuligt at fremstille. Efter mange, mange forsøg og rigtig meget uspiseligt brød og et kursus – ja så har jeg lært at bage et brød uden gluten, som min mand, mine børn, vores omgangskreds og jeg selv kan spise med stor tilfredshed.

    Jeg er uddannet indenfor administration – så bagning er en fritidsbeskæftigelse.

Glutenfri bagning

Lær at bage lækkert brød glutenfrit - WORKSHOP

Er du træt af at bage glutenfrit brød, som ikke kan spises? Eller bage brød, som man nøjes med, fordi det skal være glutenfrit?

Vil du gerne lære en metode, som kan lære dig at bage glutenfrit brød, som bliver luftigt, har smag og som rent faktisk kan måle sig med almindeligt brød?

Du vil på kurset lære en grundlæggende metode, som giver dig mulighed for at bage glutenfrit brød og glutenfrie boller, som smager godt, er luftigt og blødt med sprød skorpe.

Elsker du mad og drikke, så kig på LOF's mange aktiviteter rundt om i landet. Se vores kurser her: bagomsmagen

Praktisk info

OBS: Der er løbende tilmelding på holdet, men af hensyn til indkøb kan man senest tilmelde sig 48 timer før mødegangen.

Udgifter til råvarer er 50 kr. og afregnes med underviseren.
Nummer
241036 - Glutenfri bagning
Første mødegang
søndag den 21.04.24 kl. 12:30 - 16:30
Undervisere
Adresse

Kikvej, Kikvej 5, Høve, 4261 Dalmose ()

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 350,00
søndag den 21.04.24

Kl. 12:30 - 16:30

Irene Liechti

Kikvej 5, Høve, 4261

Se på kort