• Karenmaria Margareth
    Karenmaria Margareth er brodøse og underviser.         Du husker sikkert, når bedstemor gav sig tid til at åbne for bøgernes verden og tog dig med på forunderlige rejser til ukendte steder. Scenen var sat med en blød behagelig sofa, tæpper til at pakke jer ind i, samt te og smagfulde lækkerier indenfor rækkevidde, og som det sidste pift af god dansk hygge måske et par blafrende stearinlys på sofabordet. Der sad du så med ører så store som tekopper klar til at lytte til historier.  Og alt imens dramaerne udspillede sig gennem kapitlerne og dine følelser blev sat i spil, har du sikkert haft maleriske billeder for dit indre øje. Ordene i historierne blev med din fantasi omsat til dine egne små filmklip. Jeg holder som voksen stadig meget af historiefortælling både ved at lytte og selv at læse. Med min fantasi omsætter jeg nu ordene til fabulerende broderi billeder, der på sin helt egen måde viser scener fra eventyrenes verden. Med inspiration fra H.C. Andersen’s eventyr “Den lille havfrue” har jeg udgivet en bog med sanselige broderi billeder, der beskriver havfruens rejse.  Med eventyret som udgangspunktet kan jeg tilbyde både foredrag samt workshop om broderi og kreativitet. Kort om Karenmaria Margareth: • Uddannet håndarbejdslærer fra Odense Håndarbejdsseminarium 2002. • 11 års erhvervserfaring i tøjindustrien som konstruktør & teknikker med ansvar tilretning og pasform af kollektionerne. (Kompagniet af 1991, Noa Noa aps & Coop Danmark) Undervisningserfaring: • Frivillig underviser med broderi workshop i Den Gule Villa på Frederiksberg 2014 • Assistent og underviser i Tango for både voksne og børn 2013-2017
 hos “Institut for Liv, Læring og Lidenskab.” ref Bjørg Johansen  tlf. 6019 9217 • Broderi workshop for både børn og voksne i eget regi samt hos “Silkehuset aps.” 2017-2018 • Gæsteunderviser på Alt om Håndarbejdsmessen i Rødovre 2018 • Ansvarlig og underviser i det kreative værksted på “Lille Skole for Voksne” i Vanløse 2017-2019 ref. Signe Buch tlf 2492 4503 • Udvikling af online broderi undervisning på både dansk og engelsk i eget regi 2017-2019 • 2019 Udviklet og udgivet bogen: 
 “The little Mermaid, creativity flow and mindfulness training”

Broderi workshop for både børn og voksne med Karenmaria Margareth

Fold din kreativitet ud

Fantasi og kreativitet er noget vi alle har i os, nogle gange er det blot blevet gemt væk og måske helt glemt midt i hverdagens mange gøremål.              

Kreativitet handler i min optik om at udforske vores omgivelser gennem sanserne, det kan være ved at kigge på parkens blomster kun med øje for farvernes spil eller mærke bygningernes forskellige overflader med dine hænder og dernæst sammen med fantasien skabe et billede med nål og tråd.

Jeg kan lære dig at (gen)finde din kreativitet med nål, tråd og gennem farvernes leg, så du kan mærke glæden ved at skabe noget helt fra start. Tro mig, det er en helt særlig tilfredsstillelse.

Med få enkle sy-teknikker kan du lære at lave unikke dekorationer til dit tøj, på en pude eller taske og med kun få timers undervisning kan du selv fortsætte rejsen ind i kreativitetens forunderlige verden.

Som bonus vil du med al sandsynlighed begynde at opdage, hvordan broderiet er en form for meditativt arbejde, som skaber et dejligt og måske tiltrængt åndehul for din hjerne.                                                                                                                   Børn kun ifølge med en voksen, hver voksen må medbrine et barn. Der betales kun for den voksne. Minimum alder er 7 år.   

Nummer
405024 - Broderi workshop for både børn og voksne med Karenmaria Margareth
Første mødegang
torsdag den 16.07.20 kl. 10:00 - 16:00
Undervisere
Adresse

LOF Huset, Elmegade 11 A, 4400 Kalundborg

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 595,00
torsdag den 16.07.20

Kl. 10:00 - 16:00

Med Karenmaria Margareth

Elmegade 11 A, 4400 (Klasseværelset)

Se på kort