SØVN

    Vær god ved søvnen

    – Så er den også god ved dig

    Søvn er livsvigtig. Du tænker måske, at du kan sove, når du bliver gammel. Eller at søvnproblemer går over med tiden. Men sådan er det ikke. En god nattesøvn er en kunstart.

    Mikael Rasmussen har specialiseret sig i stress, trivsel, psykisk arbejdsmiljø og ikke mindst søvn, og dens betydning for sundhed og trivsel. Udover sin rolle som søvnekspert i medierne, er han en efterspurgt foredragsholder inden for emnet.

    Søvn er ifølge Mikael et af menneskets allermest basale behov. Uden søvn dør vi. Uden kvalitetssøvn, ingen livskvalitet. Uden tilstrækkelig søvn, utilstrækkelig energi og livslyst. For mange af os er det svært at få den søvn, vi desperat har brug for. I bogen, såvel som i sine foredrag, kommer Mikael med gode råd til, hvordan du skaber de bedste rammer for din søvn. Han forklarer også, hvorfor det nogle gange er så svært at lade øjnene glide i og synke ned i drømmeland.

    Hans mission er at få danskerne til at sove bedre. Mikaels foredrag bliver beskrevet som inspirerende, engagerende, fagligt velfunderede og redskabsorienterede.

     

    Foredraget arrangeres i samarbejde mellem Sundhedscenter Viborg og LOF Midtjylland.

    Praktisk info

    Foredraget er fra kl. 19.00-21.00 inkl. pause og evt. spørgsmål.
    Nummer
    5190111 - SØVN
    Første mødegang
    tirsdag den 25.03.25 kl. 19:00 - 21:00
    Undervisere
    Adresse

    Sundhedscenter Viborg, Toldboden 1, 8800 Viborg

    Se på kort

    Mødegange
    1
    Pris
    Almen
    DKK 145,00
    tirsdag den 25.03.25

    Kl. 19:00 - 21:00

    Mikael Rasmussen

    Toldboden 1, 8800 (BOKA-kantinen)

    Se på kort