-
Liv Teilmann Nielsen
Liv er professionsbachelor i Ernæring og sundhed. Hun brænder for sundhedsfremmende undervisning, er kreativ og opdateret på nye madtrends. Liv finder glæde ved at tilrettelægge forløb og undervise forskellige målgrupper. På sine hold indtænker hun foruden kompetencer i madlavning også altid sundhed, ny læring og fællesskab. Hvis du har spørgsmål til det faglige indhold, er du velkommen til at kontakte Liv på mail:
livteilmann@gmail.com
Bælgfrugter, linser og ærter
- Bælgfrugternes Dag skal fejres!
Bælgfrugternes Dag – mad med
bønner, linser og ærter
I anledningen af mærkedagen,
skal vi på dette kursus lave lækker og nem hverdagsmad med bønner, linser og
ærter. Du vil blive introduceret til alverdens forskellige bælgfrugter, deres
egenskaber, fordele og anvendelse. På kurset skal vi lave velsmagende og simple
vegetariske retter. Du får viden om og inspiration til, hvordan du kan få dit
proteinbehov dækket med mindre kød i kosten og kan gå hjem med flere nye
opskrifter.
I 2019 valgte FN at dedikere
10. februar hvert år til Bælgfrugternes Dag. En international dag med dét
formål at sætte fokus på bælgfrugternes potentiale som en del af løsningen og
arbejdet med verdensmål 2 om at udrydde sult samt verdensmål 13 om at bremse
klimaforandringerne.
Bælgfrugter har et højt indhold af protein og er rige på kostfibre,
vitaminer og mineraler og har et lavt indhold af kalorier. Desuden er
bælgfrugten en bæredygtig og klimavenlig spise, der har et lavt CO2-aftryk.
Find også madhold i andre LOF-afdelinger: bagomsmagen
Praktisk info
Der vil være en udgift til ingredienser på 90 kr. pr. deltager, som betales direkte til underviseren på dagen enten via MobilePay eller kontant.
Nummer
241006 - Bælgfrugter, linser og ærter
Første mødegang
onsdag den 07.02.24 kl. 17:30 - 21:00
Adresse
Falkenborgskolen, Ved Kirken 1, 3600 Frederikssund
Se på kort
onsdag den 07.02.24
Kl. 17:30 - 21:00
Liv Teilmann Nielsen
Ved Kirken 1, 3600 (Skolekøkkenet, bygning F)
Se på kort