FOREDRAG: Vanedyr m. Nicklas Brendborg

    Bare to chips til… Vi spiser for usundt, vi spilder tiden på telefonen og vi ender på Netflix i stedet for i fitnesscentret. Med udgangspunkt i sin bog “Vanedyr”, giver Nicklas Brendborg en forklaring på, hvorfor det er så svært at kvitte de dårlige vaner.

    Det er nemlig ikke dig, den er gal med: Når I ikke kan lade chipsposen stå, er det fordi en hær af forskere i madindustrien er ansat med det ene formål at få jer til at spise mere. Og når I ikke kan stoppe med at scrolle eller slippe Netflix-serien, er det fordi tech-virksomhederne bruger endnu flere forskere imod jer.

    Det er individets viljestyrke mod topforskere med hjernescannere, højteknologiske laboratorier og den nyeste viden om menneskelig biologi. Men det betyder ikke, at kampen er tabt. For forstår I først, hvordan manipulationen virker – og har de rigtige værktøjer – kan I tage kontrollen tilbage.

    Med formidabel fortælleevne og stort videnskabshistorisk overskud afdækker Nicklas Brendborg det gode livs vanestyrede bagside.

    Du får mulighed for at stille spørgsmål.

    Et foredrag med Nicklas Brendborg giver jer:
    - Videnskab og underholdning i en perfekt kombination
    - Historier om gale og geniale videnskabsfolk
    - En hæsblæsende rejse til klodens fjerneste egne og mest højteknologiske laboratorier

    Om Nicklas Brendborg:

    Nicklas Brendborg er ph.d. studerende ved Trygfondens Center for Aktiv Sundhed på Rigshospitalet og anerkendt som et af de mest lovende forskningstalenter inden for biomedicin.  Bl.a. af Novo Nordisk International Talent Program og Novo Scholarship Program. Med sin forskning har Nicklas specialiseret sig i at forstå de videnskabelige svar på centrale områder som opskriften på et længere liv, og bagsiden ved menneskets vanestyrede natur. 

    Udover Nicklas’ seneste bøger “Vanedyr” og “Gopler Ældes Baglæns”, der i dag er udgivet på 27 sprog, er han medforfatter på bøgerne ”Super trends” af Lars Tvede og “Topstudent”.

    Nicklas er en blændende formidler, der har holdt foredrag for alt fra mindre faggrupper til fyldte sale med over 1000 publikummer, hvor han fanger hele salen og formidler sin viden i øjenhøjde og med masser af humor.

    Nummer
    242404 - FOREDRAG: Vanedyr m. Nicklas Brendborg
    Første mødegang
    onsdag den 30.10.24 kl. 19:00 - 21:00
    Undervisere
    Adresse

    Frederikssund Gymnasium, Odinsvej 6, 3600 Frederikssund

    Se på kort

    Mødegange
    1
    Pris
    Almen
    DKK 295,00
    onsdag den 30.10.24

    Kl. 19:00 - 21:00

    Nicklas Brendborg

    Odinsvej 6, 3600 (Festsalen)

    Se på kort