FOREDRAG: Fix din fordøjelse!

    - med ernæringsekspert Tine Jørgensen

    For hundredetusindevis af danskere er det dagligt en kamp at fordøje maden. Lider du af forstoppelse, diarré, oppustethed og luft i maven, halsbrand eller smertefulde tarmsygdomme? Er du havnet i ingenmandsland med diagnosen irritabel tyktarm? Så er der hjælp at hente hér!

     

    Vær med til et inspirerende foredrag, hvor den anerkendte ekspert i klinisk ernæring og sundhedsrådgivning, Tine Jørgensen, deler sine indsigter om at opnå og opretholde et sundt fordøjelsessystem.

     

    Tine er nok Danmarks største tarmnørd. Hun har en kandidatgrad i klinisk ernæring, og har specialiseret sig i mave-tarm-lidelser. Særligt har hun fokus på, hvordan de kan forebygges og behandles gennem kost og livsstil. Til dagligt hjælper hun sine klienter med mange slags fordøjelsesproblemer. Tine tror på, at sundhedsudfordringer må behandles fra årsagerne – og ikke kun symptomerne.

     

    Til foredraget tager Tine dig med på en løsningsorienteret rejse gennem junglen af fordøjelsesproblemer og fortæller dig hemmelighederne bag en sund fordøjelse. Der findes ingen one-size-fits-all løsning på forskellige fordøjelsesproblemer. Det handler ikke bare om at spise flere kostfibre eller loppefrøskaller. Måske er det noget helt andet, som løser dit problem. Tine giver dig indsigter og værktøjer til at finde effektive og naturlige løsninger til at skabe bedre balance i din fordøjelse.

     

    Til foredraget får du også mulighed for at stille Tine dine mest brændende fordøjelses-spørgsmål. Gør dig klar til en aften, som vil ændre din måde at tænke om fordøjelsen - og kickstarte din virkelighed med en bedre fordøjelse!

    Nummer
    251400 - FOREDRAG: Fix din fordøjelse!
    Første mødegang
    tirsdag den 14.01.25 kl. 19:00 - 21:00
    Undervisere
    Adresse

    Frederikssund Gymnasium, Odinsvej 6, 3600 Frederikssund

    Se på kort

    Mødegange
    1
    Pris
    Almen
    DKK 150,00
    tirsdag den 14.01.25

    Kl. 19:00 - 21:00

    Tine Jørgensen

    Odinsvej 6, 3600 (Festsalen)

    Se på kort