Bag Om Smagen er vores store oplevelseskoncept. Tag med når vi besøger kendte, lokale restaurantører, kokke og iværksættere, der med flid, kreativitet og innovation har gjort sig bemærket i vores lokalområde.
Vores koncept omfatter rundvisning (hvor det er muligt), foredrag/workshops, særarrangementer, masterclasses og smagninger.
Vores koncept henvender sig både til dig, der lægger vægt på den gode smag, kvalitet og gode, lokale råvarer - og dig, der blot er nysgerrig på en god oplevelse.
Vi forsætter vores dejlige samarbejde med det hyggelige gårdhotel Als Kloster, og inviterer denne gang på en aften med 'forårsmenu og fortælling'. Vi forkæler med en lækker 2-retters menu med årstidens lækre råvarer, kaffe/te og sødt, og så ska...
Kom med os 'Bag om smagen' hos den traditionsrige Sønderjyske virksomhed Højer Pølser, som har produceret pølser fra 'marskland til middagsbord' i 125 år.Vi mødes i den hyggelige café, hvor vi skal starte med at høre historien bag virksomheden - h...
Kom med når vi torsdag den 15. maj inviterer til champagne-
og kvaiarsmagning på Sønderborg Kaserne.
Det er champagne – og livsnydervirksomheden MyChampagne, der
kommer og forestår en smagning på 4 forskellige champagner samt 1 type kaviar....
Kom med til en herlig aften i Grill & BBQens tegn sammen med Sonnie
Eis fra Dad’s BBQ. Sonnie er bl.a. med til at arrangere DM, EM og VM i grill, og véd om nogen, hvad han taler om. Vi skal hjem i Sonnies egen have, hvor der er sat et kæmpe gril...
Kom med til en herlig og lærerig aften i Grill &
BBQ’ens tegn sammen med Sonnie Eis fra Dad’s BBQ. Denne gang ’kun for kvinder’,
og særligt møntet på begyndere/letøvede, som gerne vil blive mere dus med
grillen frem mod sommeren. Vi griller mas...
Kom med når vi på den 5. juni inviterer til 'Fars dags'/Grundlovsfrokost på det hyggelige gårdhotel Als Kloster lige udenfor Sønderborg. Menuen står på 'kloster-frokost' og inkluderer:
Klosterets porresild med et
strejf af citron
F...
Kom med når vi torsdag den 18. september inviterer til champagne-
og kvaiarsmagning i det stemningsfulde glampingtelt hos MyChampagne i Haderslev.
Vi skal smage på 4 forskellige champagner samt 1 type kaviar.
My fra MyChampagne vil fortælle...