Om LOF Slagelse - Korsør - Skælskør

- Dyrk dig selv, dine interesser og fællesskab

LOF er et landsdækkende oplysningsforbund. Vores kurser og aktiviteter giver dig mulighed for at lære nye færdigheder, udfolde din kreativitet og blive klogere på dig selv og verden omkring dig. Vores foredrag har særligt fokus på historie, politik, kultur og tidens samfundstendenser både lokalt, nationalt og internationalt.

Lokal forankring
LOF Slagelse – Korsør – Skælskør er en af landets største LOF aftenskoler. Bestyrelsen er sammensat af frivillige fra lokalområdet, der sammen med skolelederen arbejder med at udvikle kurser, foredrag og aktiviteter, der passer til efterspørgslen i vores område. På de enkelte kurser er deltagerne selv med til at præge undervisningens indhold og form og skaber sammen med underviseren det fællesskab, LOF er så kendt for.

Læring og fællesskab
LOFs aktiviteter er rammen om gode fællesskaber, som består af mennesker fra forskellige baggrunde. Det er et af LOF’s kendetegn, at alle er velkomne på vores hold, uanset hvilket niveau, alder eller hvilken baggrund, man har.

Vores undervisning tager udgangspunkt i den enkelte deltagers behov, ønsker og niveau. Det kræver derfor ingen forhåndskundskaber at være med på vores hold.

Sundhed og livsglæde
Motion er sundt. Faktisk er det så sundt at bevæge sig, at man lever længere - uanset om man er rask eller lider af en kronisk sygdom. Vi tilbyder mange forskellige bevægelseshold og vores undervisere er erfarne specialister i deres respektive fag. Sammen fastholder vi motivationen og livsglæden.

Læs også: Hold fast i fritidsinteresserne og styrk din mentale sundhed

Aftenskolen styrker den mentale sundhed

Vær aktiv sammen med andre - og lev længere

Har du ideer til konkrete aktiviteter eller samarbejde er du altid velkommen til at kontakte os - enten som privat person eller forening. Vi kan også arrangere kurser for virksomheder og andre grupper, målrettet specifikke behov og ønsker.

Se mere om LOFs landsorganisation på www.LOF.dk