Det danske måltids kulturhistorie

I anledning af Michelin

VI ER KLAR TIL MICHELIN-UDDELING I 2025!
Vi stiller skarpt på fødevarer, smag og madvaner og er med til at fejre gastronomisk folkefest i Odsherred. I den forbindelse arrangerer vi en række forskillge arrangementer, der inviterer fødevarer ind på alle mulige spændende måder.

Foredraget arrangeres i samarbejde med LOF/Odsherred.
Museumsinspektør og madhistoriker Bettina Buhl, der blandt andet har været køkkenhistorisk konsulent på Tv-serien Badehotellet, fortæller om det danske måltid i 15.000 år
I foredraget kommer vi bag måltidets kulturhistorie i Danmark – råvarerne, tilberedningen og serveringen gennem tiderne. Vi skal i køkkenet, i haven, på marken og selvfølgelig skal vi have et spændende kig på de ældste danske kogebøger.


Historien om danskernes mad i 15.000 år : med udvalgte opskrifter fra gamle danske kogebøger


Sovs skal der til : opskrifter & historie
Bettina Buhl

Arrangementet er en del af "25 i 25"

Praktisk info

Tilmelding:https://www.place2book.com/da/sw2/sales/b780ks99h6
Nummer
351806 - Det danske måltids kulturhistorie
Første mødegang
onsdag den 30.04.25 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere

Adresse

Aksen, Centervej 91, 4550 Asnæs ()

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 75,00