VI ER KLAR TIL MICHELIN-UDDELING I 2025!
Vi stiller skarpt på fødevarer, smag og madvaner og er med til at fejre gastronomisk folkefest i Odsherred. I den forbindelse arrangerer vi en række forskillge arrangementer, der inviterer fødevarer ind på alle mulige spændende måder.
Foredraget arrangeres i samarbejde med LOF/Odsherred.
Museumsinspektør og madhistoriker Bettina Buhl, der blandt andet har været køkkenhistorisk konsulent på Tv-serien Badehotellet, fortæller om det danske måltid i 15.000 år
I foredraget kommer vi bag måltidets kulturhistorie i Danmark – råvarerne, tilberedningen og serveringen gennem tiderne. Vi skal i køkkenet, i haven, på marken og selvfølgelig skal vi have et spændende kig på de ældste danske kogebøger.
Historien om danskernes mad i 15.000 år : med udvalgte opskrifter fra gamle danske kogebøger
Sovs skal der til : opskrifter & historie
Bettina Buhl
Arrangementet er en del af "25 i 25"
Aksen, Centervej 91, 4550 Asnæs ()