Smagens rolle i den grønne omstilling

I anledning af Michelin

VI ER KLAR TIL MICHELIN-UDDELING I 2025!
Vi stiller skarpt på fødevarer, smag og madvaner og er med til at fejre gastronomisk folkefest i Odsherred. I den forbindelse arrangerer vi en række forskillge arrangementer, der inviterer fødevarer ind på alle mulige spændende måder.

Foredraget arrangeres i samarbejde med bibliotekerne i Odsherred .
Professor emeritus i gastrofysik og kulinarisk fødevareinnovation Ole G. Mouritsen giver konkrete forslag og lette opskrifter, der fremhæver de grønne råvarer smag.

Arrangementet er en del af "25 i 25"

Praktisk info

Tilmelding:https://www.place2book.com/da/sw2/sales/efhso3vg01
Nummer
351805 - Smagens rolle i den grønne omstilling
Første mødegang
mandag den 31.03.25 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere

Adresse

Pakhuset, Vesterbro Torv 4, 4500 Nykøbing Sj

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 50,00