Botanisk print på stof

Lav flotte tryk med naturens smukke planter.

Trænger du til at fordybe dig i kreativitet og forbinde med naturen på en helt ny måde?

Min workshop i botanisk print på bomuldsstof er din mulighed for at opdage den inspirerende verden af farver fra naturen!

På denne workshop vil du lære at skabe enestående kompositioner og klare print ved at lade dig inspirere af de unikke former og mønstre i naturens blade.

Udover at arbejde med blade vil vi også udforske eksperimenter med baggrundsfarver. Fra rolige og jordnære toner til livlige farver vil du opdage, hvordan baggrundsfarver kan ændre stemningen og udtrykket af dine tryk.



Praktisk info

Trænger du til at fordybe dig i kreativitet og forbinde med naturen på en helt ny måde? Min workshop i botanisk print på bomuldsstof er din mulighed for at opdage den inspirerende verden af farver fra naturen!
På denne workshop vil du lære at skabe enestående kompositioner og klare print, ved at lade dig inspirere af de unikke former og mønstre i naturens blade.
Udover at arbejde med blade vil vi også udforske eksperimenter med baggrundsfarver. Fra rolige og jordnære toner til livlige farver, vil du opdage, hvordan baggrundsfarver kan ændre stemningen og udtrykket af dine tryk.


Nummer
441203 - Botanisk print på stof
Første mødegang
torsdag den 16.05.24 kl. 17:00 - 21:30
Undervisere
Adresse

Højby skole, Lyngvej 3, 4573 Højby

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 350,00
torsdag den 16.05.24

Kl. 17:00 - 21:30

Charlotte Buch

Lyngvej 3, 4573 (Sløjd )

Se på kort