Færdselsrelateret førstehjælp for bil/MC/traktor

Sjov og lærerig førstehjælps dag som giver færdselsrelateret førstehjælpsbevis

Intet kørekort uden førstehjælp. Ved erhvervelse af kørekort er det obligatorisk, at man skal have gennemført et 8-timers færdselsrelateret førstehjælpskursus.

Med førstehjælpsundervisning fra CorHelp får du både en sjovere og mere lærerig førstehjælpsdag end hvad dine venner fik, da de havde førstehjælpskursus til kørekort.

Vores undervisning er planlagt, så du får en masse viden gennem teoretiske oplæg, men at du også bliver en god førstehjælper ved at være igennem relevante øvelser og træning. Du skal både lave Hjerte-Lunge-Redning på dukker, lære at bruge en hjertestarter, håndtere personer med diverse skader og meget mere. Under kurset skal I også lave kampagner mod forebyggelse af trafikuheld, lave egner videoer af førstehjælp til en skade/ulykke og lave førstehjælpsrelaterede scenarier.

Vi afrunder kurset med en Kahoot 😉

Vi er maks. 16 personer på et hold.

Husk en madpakke og noget at drikke til hele dagen.


Du kan fortryde at have meldt dig til kurset op til en uge før og få dine penge tilbage, derefter er din tilmelding bindende.
Førstehjælp skal være brugbart og let forståeligt, og det sørger vi fra CorHelp for.

Dit færdselsrelaterede førstehjælpsbevis vil være gyldigt i ét år. Det vil ikke være muligt at få merit fra andre førstehjælpskurser, da den færdselsrelaterede del er et særligt tillæg. 



https://www.corhelp.dk/foerstehjaelpskursus/faerdselsrelateret-foerstehjaelp-til-koerekort/ 







 


Praktisk info

OBS dette kursus gælder ikke til knallertkørekort, der er krav til andet indhold.                                     Husk at medbringe mad og drikke, og papir og blyant.  


Nummer
241605 - Færdselsrelateret førstehjælp for bil/MC/traktor
Første mødegang
søndag den 05.05.24 kl. 09:00 - 17:00
Undervisere
Adresse

LOF Huset, Elmegade 11a, 4400 Kalundborg

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 600,00
søndag den 05.05.24

Kl. 09:00 - 17:00

Cecilie Nicolajsen

Elmegade 11a, 4400 (Bevægelseslokalet)

Se på kort