Steffen Kretz

Foredrag. Hvad betyder den amerikanske politik for os?

Steffen Kretz’ foredrag tager os med på en tankevækkende rejse gennem det politiske klima i USA. Med indgående kendskab til amerikansk politik og samfund belyser Steffen, hvordan USA er endt på randen af opbrud og kaos, og hvad det betyder for os i Danmark. Angrebet på kongressen var et røntgen-billede ind i hjertet af Amerika. Det bør få os til at gentænke alle vores forestillinger om USA. Steffen Kretz giver bud på, hvordan USA havnede på randen af opbrud og kaos – og hvad det betyder for os.

Foredraget bygger delvis på hans bog ” Storm på vej”, der udkom i slutningen af 2023.

“På samme måde har det overrasket mange amerikanere, at demokratiet i USA har vist sig overraskende skrøbeligt. At deres nation nu balancerer på en knivsæg og skal vælge mellem frihed og et mindretals tyranni,” skriver Steffen Kretz i forordet til bogen, der efter sin udgivelse hurtigt nåede en topplacering på bestsellerlisten.

Om Steffen Kretz:
Steffen Kretz har siden 2017 boet i Washington som DRs korrespondent og har igennem årene rejst på kryds og tværs af USA for at møde amerikanerne, høj som lav. I dette foredrag fortæller han om den voldsomme anti-demokratiske understrøm, han har mødt undervejs, og giver fem klar svar på, hvorfor USA i dag befinder sig på randen af opbrud og kaos – og hvad det betyder for os i Danmark: For i sidste ende er USA garant for vores sikkerhed og velfærd.

Praktisk info

Du modtager ikke nogen billet, men vil bliver krydset af ved indgangen.
Dermed kan du også give din plads videre, hvis du bliver forhindret. 
Nummer
242806 - Steffen Kretz
Første mødegang
onsdag den 09.10.24 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere
Adresse

Kino den blå engel, Vænget 4, 4400 Kalundborg ()

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 200,00
Medlem biblioteksklubben
DKK 175,00
Særlig pris til nuværende LOF-kursister
DKK 175,00
onsdag den 09.10.24

Kl. 19:00 - 21:00

LOF Nordvestsjælland

Vænget 4, 4400

Se på kort